Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου, οι προβλέψεις για τις 11 κ’ 12 Ιουνίου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου, διαβάστε τις προβλέψεις για τις 11 και 12 Ιουνίου:

Κριός

Δουλεύετε πολύ σκληρά τελευταία και ίσως αρνείστε στον εαυτό σας κάποιες χαρές και απολαύσεις. Μπορεί να υπάρχει ένα νέο ζευγάρι παπούτσια που θέλετε να αγοράσετε. Κάντε δώρο στον εαυτό σας σήμερα. Δεν θα το μετανιώσετε. Είναι σημαντικό να μην μπερδεύετε τα αντικείμενα με την αξία που έχει συναισθηματικά. Σκεφθείτε το.

Ταύρος

Ίσως η οικογένειά σας είναι μακριά και σας λείπουν. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στους φίλους σας. Θα σας αποδείξουν την αγάπη τους και θα δείτε ότι είστε πολύ σημαντικοί. Θα σας βοηθήσουν και θα σας προστατεύσουν από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευθούν.

Δίδυμοι

Το μικρό παιδί που υπάρχει μέσα σας έρχεται στην επιφάνεια και σας δημιουργεί προβλήματα. Ίσως δεν πρέπει να προσπαθείτε τόσο πολύ να κρύψετε την παιδική και γλυκιά πλευρά σας. Θα ξεχάσετε πιο εύκολα τα ελαττώματα και τα προβλήματά σας να θυμηθείτε την παιδική σας ηλικία.

Καρκίνος

Έχετε την έμπνευση που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τελευταία. Θα χρησιμοποιήσετε ρεαλισμό και θα λειτουργήσετε αποδοτικά ώστε να επιλύσετε τα θέματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Βοηθήστε τους άλλους να παραμείνουν ήρεμοι σήμερα.

Λέων

Η οικογένειά σας σας ενθαρρύνει να σκεφθείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Οι ανάγκες κάποιων αγαπημένων προσώπων σας αλλάζουν. Οι λύσεις σας ίσως να μην είναι αρκετές. Μην πανικοβάλλεστε. Ίσως πρέπει να σκεφθείτε κάποια άλλη στρατηγική αναφορικά με τις σχέσεις σας με τα κοντινά σας άτομα.

Παρθένος

Η ημέρα σας σήμερα σίγουρα θα έχετε σημαντικές επιπτώσεις στον μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι αμφιβολίες σας σήμερα, ειδικά όσες αφορούν τα συναισθήματά σας θα σας κάνουν να σκεφθείτε πριν πάρετε αποφάσεις. Θα πρέπει να αναλογιστείτε αν πρέπει να προχωρήσετε. Αυτό είναι το σημαντικό τώρα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Ζυγός

Ασχολείστε με πολλά και έχετε πολύ ενέργεια. Προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με άλλους. Έχετε όμως την τάση να ανακατεύεστε πολύ στις δουλειές και την ζωή τους. Ακόμα και να κάνετε την δουλειά τους μερικές φορές. Μην το παρακάνετε. Σκεφθείτε πως μπορείτε να ταιριάξετε καλά με τους γύρω σας.

Σκορπιός

Σήμερα ίσως αναρωτιέστε πόσο πρέπει να ασχοληθείτε με μια μια διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στα άτομα της οικογένειά σας ή τους συναδέλφους σας. Υπάρχει πολύ πίεση και δεν μπορείτε να βρείτε απαντήσεις. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε στρατόπεδο και όλα θα πάνε καλά. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι το καλύτερο είναι να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Τοξότης

Θα πρέπει να περιορίσετε το άγχος και να σταματήσετε να εκνευρίζεστε. Ακόμα και αν μέχρι τώρα μπορούσατε να καταλάβετε τι σας ενοχλεί σήμερα θα καταλάβετε καλύτερα την προσωπικότητά σας και θα δείτε τι είναι αυτό που προκαλεί τις αλλαγές στην διάθεσή σας. Θα δείτε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

Αιγόκερως

Οι αλαζόνες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί γύρω σας. Ακόμα και αν δεν θέλουν να σας πληγώσουν θα πρέπει να επιτεθείτε για να δείξετε ότι δεν τους φοβάστε. Η ενέργεια των πλανητών θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Ίσως ανακαλύψετε ότι οι γύρω σας σας σέβονται και σας εκτιμούν ακόμα και αν είστε συνέχεια αμυντικοί.

Υδροχόος

Είναι μια σημαντική ημέρα για εσάς ειδικά αν είστε καλλιτέχνες. Η δουλειά που έχετε ξεκινήσει τώρα αρχίζει να σας ξεφεύγει. Είναι καιρός να βάλετε την υπογραφή σας στον κόσμο. Είναι επίπονο αλλά ξέρετε πως θα σας ανήκει για πάντα. Θα πρέπει να αποδεχθείτε την χαρά και τον πόνο στην δημιουργία.

Ιχθύες

Ίσως ασχολείστε με τις τέχνες. Η ενέργεια των πλανητών σας αφήνει με πολλές απορίες και άγχος. Αυτή η επιλογή που έχετε κάνει θα σας ακολουθεί συνέχεια. Είναι το όνειρο και η πρόκληση που σας ταιριάζει. Προχωρήστε. Θα βρείτε το πάθος στην τέχνη σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων