Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas-konstantinos-zodia

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προσέξτε αρκετά διότι ο Κρόνος σε χιαστί με τη Σελήνη μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικός στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να κινηθείτε ισορροπημένα, αρκετές μπορεί να είναι οι απαιτήσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε με ένα καλό πρόγραμμα. Η Σελήνη στους Διδύμους σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και μπορείτε να βελτιώσετε θέματα μέσα σε σχέσεις και να λειτουργήσετε καλύτερα σε συνεργασίες.

Ευνοούνται περισσότερο: Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες

Χρειάζονται προσοχή: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα τονίζει αρκετά τα οικονομικά σας και θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα αρκετά, όμως θα σας βοηθήσει ώστε να προωθήσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Είστε πιο παραγωγικοί και μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας, φροντίστε όμως περισσότερο τα ερωτικά σας, δείξτε περισσότερο τη φροντίδα σας και προσπαθήστε σήμερα να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε.

Ευνοούνται περισσότερο: Εργασία, υγεία, καριέρα

Χρειάζονται προσοχή: Διασκέδαση, ερωτικά, σχέσεις με τα παιδιά, φιλίες

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σας και το χιαστί που κάνει με τον Κρόνο δεν σας μεταδίδει την κατάλληλη διάθεση σήμερα, έχετε αρκετή συναισθηματική φόρτιση που, όμως αν προσπαθήσετε αρκετά μπορείτε να προχωρήσετε θέματα που σας δυσκολεύουν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε περισσότερο για όσα θέλετε να πετύχετε και βάλτε νέες βάσεις σε σχέσεις, ιδιαίτερα ερωτικής φύσεως για να λειτουργήσετε πιο αρμονικά και να βελτιώσετε καταστάσεις.

Ευνοούνται περισσότερο: Διασκέδαση, ερωτικά, νομικά θέματα, εκπαίδευση

Χρειάζονται προσοχή: Φαντασία, σπίτι, οικογένεια, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 12, 3, 18

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επηρεάζοντας αρκετά τη σκέψη σας και έχετε ανάγκη να κρύψετε σήμερα την ευαισθησία σας, η ασφάλεια είναι αυτό που ζητάτε, όμως ο Κρόνος σας βοηθάει ώστε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και το σπίτι σας, εστιάστε εκεί και προσπαθήστε να προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν. Δείτε τι ακριβώς πρέπει να διορθώσετε και να προχωρήσετε, ώστε να απαλλαγείτε από όσα σας δυσκολεύουν.

Ευνοούνται περισσότερο: Σπίτι, οικογένεια, δάνεια, οικονομικά

Χρειάζονται προσοχή: Επικοινωνία, εκπαίδευση, θέματα εγγράφων

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 31

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Διδύμους βοηθάει αρκετά σήμερα τις σχέσεις σας, όπου η ειλικρίνεια μετράει και μπορεί να σας δώσει θετικά αποτελέσματα. Αυτό που θα πρέπει όμως σήμερα να αποφύγετε με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι να πάρετε αποφάσεις πάνω σε οικονομικά σας θέματα και γενικότερα αποφύγετε να προχωρήσετε οικονομικές σας υποθέσεις ή συναλλαγές.

Ευνοούνται περισσότερο: Σχέσεις, συνεργασίες, επικοινωνία

Χρειάζονται προσοχή: Οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 23

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους σας επηρεάζει αρκετά, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και που ακόμα δεν έχετε καταφέρει σε αυτό τον τομέα. Εστιάστε καλύτερα στα οικονομικά σας και σε όσα μπορείτε να βελτιώσετε. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει τις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό σήμερα να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις που χρήζουν προσοχής, γιατί μπορεί να υπάρξουν αρκετές αντιθέσεις.

Ευνοούνται περισσότερο: Οικονομικά, υγεία, εργασία

Χρειάζονται προσοχή: Προσωπικότητα, σχέσεις, συνεργασίες

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 15

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους τονώνει την ψυχολογία σας και φέρει αισιόδοξες σκέψεις, σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε περισσότερο και να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Στον τομέα των επαγγελματικών σας εξετάστε σχέδια τα οποία θέλετε να προχωρήσετε και βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να κινηθείτε που είναι σημαντικός σήμερα, αποφύγετε τις γρήγορες αποφάσεις με τον Ποσειδώνα να φέρνει κάποια σύγχυση.

Ευνοούνται περισσότερο: Προσωπικότητα, διασκέδαση, ερωτικά

Χρειάζονται προσοχή: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 7, 18, 34

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σας κάνει να σκεφτείτε πιο διεξοδικά θέματα που αφορούν οικονομικές σας εκκρεμότητες αλλά και τις ερωτικές σας σχέσεις, η διάθεσή σας μπορεί να μην είναι η καλύτερη και αυτό δεν βοηθάει ουσιαστικά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για σας. Προσέξτε αρκετά τις σχέσεις σας αλλά και την επαφή σας με τους άλλους γενικότερα, μην αφήσετε τη διάθεσή σας να επηρεάσει σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και ότι μπορεί να φτιάξει σήμερα τη διάθεσή σας, ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει αρνητικά συναισθήματα αλλά και απομάκρυνση.

Ευνοούνται περισσότερο: Κρυφές υποθέσεις, σπίτι

Χρειάζονται προσοχή: Φιλίες, ερωτικά, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 8, 9, 17

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα απέναντι σας στους Διδύμους τονίζει αρκετά σχέσεις αλλά και συνεργασίες, η σκέψη σας είναι στραμμένη σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε μέσα σε αυτούς τους τομείς. Ο Ποσειδώνας σας κάνει να κατανοήσετε περισσότερα για όσα ακόμα δεν έχετε καταφέρει, όμως αποφύγετε να πάρετε σήμερα αποφάσεις και να κινηθείτε ουσιαστικά για να αλλάξετε την πορεία σημαντικών θεμάτων, πρόσεξε αρκετά θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και οικογενειακά σας ζητήματα.

Ευνοούνται περισσότερο: Επικοινωνία, φιλίες, επαφές με τρίτους

Χρειάζονται προσοχή: Καριέρα, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 9, 27, 36

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους σε χιαστί με τον Κρόνο που βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σας τονίζει κάποια θέματα που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας και δεν βοηθά αρκετά την επικοινωνία σας, σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όπως και σε ότι αφορά έγραφα σήμερα, αλλά και νέες συνεργασίες που θέλετε να κάνετε, καλό να τις εξετάσετε καλά πριν προχωρήσετε. Ο Ποσειδώνας δυσκολεύει κάπως την επικοινωνία σας και θα χρειαστεί να έχετε σήμερα υπομονή για να αποφύγετε εντάσεις, η ψυχολογική σας κατάσταση μπορεί να αλλάξει πολλά, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

Ευνοούνται περισσότερο: Καριέρα, οικονομικά

Χρειάζονται προσοχή: Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, επικοινωνία

Τυχεροί αριθμοί: 10, 19, 28

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους τονίζει τον τομέα των ερωτικών σας και σας γεμίζει θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε καλύτερα θέματα μέσα σε σχέσεις. Κάντε πράγματα μαζί με τον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι ή απλά βγείτε έξω γιατί η Σελήνη μπορεί να φέρει στη ζωή σας νέα πρόσωπα. Μπορείτε γενικότερα σήμερα αντιμετωπίσετε καλύτερα πρόσωπα και καταστάσεις, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι και τα έξοδα που θα πρέπει να περιορίσετε με τον Ποσειδώνα να τονίζει εκκρεμότητες.

Ευνοούνται περισσότερο: Ταξίδια, περιπέτεια, εκπαίδευση, προσωπικότητα

Χρειάζονται προσοχή: Οικονομικά, έξοδα, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 2, 20, 29

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων προσέξτε αρκετά αυτά που σκέφτεστε αλλά και την ψυχολογία σας που μπορεί να έχει σημαντική επίδραση σε όσα θέλετε να κάνετε. Ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι πολύ σημαντικό να είστε ισορροπημένοι ψυχολογικά και να μην κινηθείτε βιαστικά, ο Ποσειδώνας μπορεί σήμερα να σας φέρει ανάμικτα συναισθήματα, όπως και στα επαγγελματικά σας είναι σημαντικό να φροντίσετε τις συνεργασίες σας, εστιάζοντας περισσότερο σε όσα θέλετε να ολοκληρώσετε.

Ευνοούνται περισσότερο: Οικονομικές, κρυφές υποθέσεις

Χρειάζονται προσοχή: Συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 3, 10, 20

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός του Σαββάτου
Επόμενο άρθροΟ Τύπος του Σαββάτου

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων