Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Τέμπη: Απολογούνται την Παρασκευή οι σταθμάρχες και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ

Τι αναμένεται να υποστηρίξουν οι δύο σταθμάρχες στη Λάρισα και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ για όσα συνέβησαν το βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη.

Φως σε όσα συνέβησαν το βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη, αναμένεται να ρίξουν οι δύο σταθμάρχες της Λάρισας και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, που θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συμβασιούχος σταθμάρχης θα υποστηρίξει στην απολογία του πως δεν αναχώρησε νωρίτερα από την θέση του, αλλά παρέμεινε σε αυτή και 15 λεπτά παραπάνω.

«Εργάστηκα επί 8 ώρες. Αναχώρησα στις 22:15, δηλαδή περίμενα ένα τέταρτο επιπλέον. Οι προϊστάμενοί μου, μου είχαν πει ότι 8ωρη εργασία θα προσφέρω και δεν δικαιούμαι υπερωρίες. Εργαζόμουν από 1/2/2023 και ολόκληρο τον μήνα αναχωρούσα στις 22.15 παίρνοντας το τελευταίο τρένο για Βόλο, όπως μου είχαν πει οι προϊστάμενοί μου. Όταν αναχώρησα από την εργασία μου ήταν όλα τακτοποιημένα. Δεν υπήρχε κάποια εκκρεμότητα» είπε ο συμβασιούχος σταθμάρχης, σύμφωνα με το «Live News».

Την ίδια ημέρα, ενώπιον του ανακριτή θα παρουσιαστεί και ο δεύτερος και αρχαιότερος σταθμάρχης που ήταν βάρδια εκείνο το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα παραδεχθεί ότι έφυγε νωρίτερα κατά μισή ώρα, ενώ είναι βέβαιο ότι θα κληθεί να απαντήσει γιατί έφυγε νωρίτερα και ποιος διόρθωσε με μπλάνκο την ώρα στο βιβλίο βαρδιών.

Δείτε περισσότερα…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων