Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Τεράστια νούμερα στις τραπεζικές καταθέσεις του Πάτερ Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η έρευνα των αρχών για τα οικονομικά στοιχεία της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και προσωπικά του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Την Δευτέρα (28/11) δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ζευγαριού. Δεν αφορά στους λογαριασμούς της Κιβωτού καθώς πρέπει να συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά η δομή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Παπαδόπουλο για την ΕΡΤ, έχουν δοθεί στοιχεία από δύο τράπεζες που κάνουν λόγο για 200.000 – 250.000 μετρητά σε καταθέσεις που θα πρέπει να στοιχειοθετηθεί ο τρόπος που αποκτήθηκαν. Χθες (28/11) με εντολή του προϊσταμένου της Οικονομικής Αστυνομίας είχαμε έφοδο σε χώρους που χρησιμοποιούνται τόσο από την ΜΚΟ στην Αθήνα όσο και από τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα. Ενδεικτικά το σπίτι στην περιοχή της Ραφήνας που φέρονται να διαμένουν και να ανήκει στη δομή.

Εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες – Νέα κατάθεση, η 13η 

Όλα τα στοιχεία που συλλέγονται και θα επεξεργαστούν τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να σταλούν στη εισαγγελία, όπου και θα αποφασίσει αν συντρέχουν λόγοι για να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονατι οι καταθέσεις για την υπόθεση. Ένα ακόμη πρόσωπο που εργαζόταν στη δομή πήγε στους εισαγγελείς ανηλίκων και κατέθεσε ότι είχε διαπιστώσει κακοποιητικές πράξεις σε βάρος παιδιών. Πρόκειται για την 13η κατάθεση που μπαίνει στο φάκελο που σχηματίζεται.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων