Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Τέσσερα βραβεία Franchise 2018 για ιστορικά σήματα του ομίλου Vivartia

Τέσσερα ιστορικά σήματα του ομίλου εστίασης της Vivartia διακρίθηκαν στα Βραβεία Franchise 2018. Πρόκειται για τα Goody’s Burger House, Flocafe Espresso Room, La Pasteria και Everest.

Στο πλαίσιο των «Βραβείων Franchise 2018» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ, ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών) τα σήματα του Ομίλου διακρίθηκαν σε σημαντικές κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ισχυρή παρουσία τους στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της εστίασης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν σημαντική αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας των ανθρώπων που συμμετέχουν στο όραμα του Ομίλου και εργάζονται καθημερινά ώστε να συνεισφέρουν σε αυτή την επιτυχία.

Αναλυτικά οι διακρίσεις του Ομίλου:

Το Goody’s Burger House, η ιστορική μάρκα που σύστησε στο ελληνικό κοινό τον όρο “burger” από το 1975, απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Best International Expansion», για την επιτυχημένη δραστηριοποίησή του στο εξωτερικό.

Το Flocafe Espresso Room, το concept που πρώτο εισήγαγε την απόλυτη εμπειρία καφέ στην Ελληνική αγορά, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Concept Re-design» για τον πλήρη ανασχεδιασμό του σε επίπεδο καταστημάτων, προϊοντικής γκάμας και εξυπηρέτησης.

Το La Pasteria, το αυθεντικό Ιταλικό εστιατόριο με τη μοναδική ατμόσφαιρα, διακρίθηκε στην κατηγορία «Most Innovative Product» για την καινοτομία, τόσο στις συνταγές, όσο και στον τρόπο παρασκευής και σερβιρίσματος των πιάτων του.

Το everest, το αγαπημένο street food για όλες τις ώρες της ημέρας, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Core Web Strategy» για τη δημιουργία και υλοποίηση της νέας καινοτόμας υπηρεσίας e-ordering (www.everest.gr), που παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα παραγγελίας από οποιαδήποτε συσκευή είτε για delivery είτε για takeaway.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση της στρατηγικής του Ομίλου, ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πάντα με προσήλωση στις αξίες της ποιότητας, της καινοτομίας και της εξυπηρέτησης του καταναλωτή.

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα λειτουργώντας και αναπτύσσοντας τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας. Ανάμεσα στα brands που διαθέτει συγκαταλέγονται 7 από τα πιο πετυχημένα στο χώρο της Εστίασης. Ο Όμιλος λειτουργεί 3 υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, ενώ εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 300.000 πελάτες σε περισσότερα από 500 σημεία πώλησης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων