Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Θα έμενες σ’ ένα ρετιρέ που αγγίζει την στρατόσφαιρα;

Ο οίκος Sotheby’s είναι γνωστός για τις δημοπρασίες πολυτελών και κλασικών οχημάτων, έργων τέχνης και αντικειμένων. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν έχει λόγο να δημοπρατήσει κάτι, παρά μόνο σκοπεύει σε κάτι μεγαλύτερο. Υψηλότερο για να είμαστε ακριβείς.

Βγάζει σε πωλητήριο ένα ρετιρέ δύο πατωμάτων που αγγίζει την στρατόσφαιρα.

Ονομάζεται Pacifica Super Penthouse και σκοπεύει να γίνει το πιο ακριβό σπίτι στην ιστορία της Νέας Ζηλανδίας. Η μεζονέτα βρίσκεται στο ρετιρέ ενός ουρανοξύστη 53 πατωμάτων, τον υψηλότερο της χώρας, πάνω από το λιμάνι του Auckland Waitemata και πρόκειται για ένα σπίτι 13.000 τετραγωνικών μέτρων. Η τελική επιλογή της διακόσμησης ανήκει στον ιδιοκτήτη, εκτός κι αν ο ίδιος επιλέξει να εμπιστευτεί την εταιρεία για το εσωτερικό του σπιτιού.

Στον πρώτο πάτωμα συμπεριλαμβάνεται το σαλόνι, η κουζίνα, η τραπεζαρία με μία πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα, ένα δωμάτιο για προβολή ταινιών και γραφείο. Στο δεύτερο πάτωμα υπάρχουν 5 υπνοδωμάτια, γυμναστήριο και spa. Το Pacifica Super Penthouse κοστολογείται στα 23.900.000 δολάρια και οι ιθύνοντες της Sotheby’s είναι σίγουροι πως θα γίνει μάχη για τα κλειδιά της μεζονέτας.

NZE11183-2

NZE11183-3

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner