Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ {THE AND} έρχεται στην Ελλάδα: Δείτε πως να δηλώσετε συμμετοχή

To {THE AND} project είναι ένα διαδραστικό ντοκιμαντέρ που ερευνά τις δυναμικές των σύγχρονων σχέσεων, βάζοντας τον θεατή μέσα στον συναισθηματικό χώρο πραγματικών ζευγαριών. Σε κάθε ζευγάρι που συμμετέχει ο ένας θέτει στον άλλον ειλικρινείς ερωτήσεις και οι δυο τους μοιράζονται γνώσεις που αφορούν τη δυναμική της σχέσης τους. Στόχος του πρότζεκτ είναι να δημιουργηθεί μια αντιπροσωπευτική παρουσίαση των σύγχρονων σχέσεων του 21ου αιώνα.

{THE AND}

Το {THE AND} project ξεκίνησε το 2014 στην Αμερική από το The Skin Deep και έχει 35 εκατομμύρια views στο youtube μέχρι αυτή τη στιγμή. Η ομάδα του Skin Deep στην Αμερική είχε οραματιστεί από καιρό την επέκταση και τη δοκιμή του εγχειρήματος αυτού σε άλλες χώρες.

Μέσα από ένα πρόγραμμα τον περασμένο Νοέμβριο που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, η ομάδα του {THE AND} έφερε κοντά εννέα ανθρώπους από διαφορετικά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, με σκοπό να μεταδώσουν την ιδέα και να δημιουργήσουν εστίες για την εξάπλωση του.

Γιατί στην Ελλάδα;

Φέρνοντας το εγχείρημα αυτό στην Ελλάδα, σκοπός είναι να αποτυπωθεί η ποικιλομορφία των σχέσεων στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, λαμβάνοντας υπόψιν την ελληνική πραγματικότητα και πως αυτή αλληλεπιδρά και επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις. Λόγω των κοινωνικών και πολιτικοοικονομικών συνθηκών αλλά και λόγω της πολιτισμικής μας πολυπλοκότητας, η Ελλάδα αποτελεί μια μοναδική τοποθεσία για να δοκιμαστεί το εγχείρημα αυτό.

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή;

Η ομάδα του {THE AND} καλεί όσους θέλουν να συμμετέχουν να εμβαθύνουν και να αναρωτηθούν σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνούμε ή φοβόμαστε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας και δίνει χώρο για μια αλληλεπίδραση που ξεπερνά το επιφανειακό χτύπημα στην πλάτη.

Αν θέλετε να κερδίσετε την εμπειρία του {THE AND} και να συμμετέχετε με κάποιο πρόσωπο που συνδέεστε με οποιονδήποτε αλλά σημαντικό για σας τρόπο συμπληρώστε την Φόρμα συμμετοχής ή επικοινωνήστε στο theandingreece@gmail.com

THE { } AND & THE SKIN DEEP

Website |http://www.theand.us
YouTube |https://www.youtube.com/c/TheSkinDeep
Facebook |https://www.facebook.com/TheSkinDeep/
Instagram |https://www.instagram.com/the_skindeep/
Twitter |https://twitter.com/the_skindeep

σχετικα αρθρα

5 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img