Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

The Meet Market και 16ο Athens Jazz Festival στην Τεχνόπολη το Μάη

Μέτα την περσινή επιτυχία, αποφασίσαμε να γίνει ετήσια παράδοση, γι’αυτό και το Meet Market θα βρίσκεται και πάλι στο Jazz Festival στην Τεχνόπολη! Ετοιμαστείτε για πέντε εκπληκτικές Meet Market μέρες αυτόν τον Μάιο. Από τις 25 έως τις 29 στον οικείο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων μαζί με το 16ο Αthens Technopolis Jazz Festival.

Προετοιμαστείτε για έναν μαραθώνιο Meet Market που θα φιλοξενήσει πάνω από 120 αγαπημένους παραγωγούς και δημιουργούς και πάνω από 30 νέους συμμετέχοντες, εκθέτοντας μια ποικιλία από τοπικά και ανεξάρτητα σχεδιασμένα προϊόντα.

Παράλληλα, συντροφιά θα μας κρατούν οι ταλαντούχοι DJ αλλά και θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, δώρα για όλους στο κεντρικό Ταμείο και, φυσικά, δωρεάν jazz συναυλίες.

Υ.Γ. The Meet Market είναι μια πενθήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων