Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Θέλουν τη Nova Σαββίδης – Μελισσανίδης

Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με πληροφορίες στοχεύουν στην δημιουργία ή στην απόκτηση μιας ψηφιακής πλατφόρμας που θα έχει ως σκοπό την προβολή ποδοσφαιρικών αγώνων. Σκέψεις ακόμα και για την αγορά της Nova.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «gazzetta» οι ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν μια ψηφιακή πλατφόρμα.

Οι δύο άνδρες, που έχουν άριστες σχέσεις, μετά και τις κοινές τους εμφανίσεις σε ποντιακές εκδηλώσεις, αλλά και σε κοινωνικά γεγονότα βουλευτών της Μακεδονίας θέλουν να κάνουν το μεγάλο άλμα στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας.

Επεξεργάζονται στο να δημιουργήσουν μια ψηφιακή πλατφόρμα είτε μέσω του ΟΠΑΠ είτε ακόμα και με τον ενδιαφέρον που φημολογείται ότι υπάρχει τα τελευταία 24ωρα για το συνδρομητικό κανάλι της NOVA!

HTML tutorial

Σαββίδης και Μελισσανίδης με την στήριξη ξένων founds από την Ευρώπη, αλλά και την Αραβία θα μπορέσουν να στήσουν το δικό τους εγχείρημα με σκοπό να διεκδικήσουν την μετάδοση του Ελληνικού Πρωταθλήματος, αλλά και μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων