Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Θεραπεύει τον καρκίνο, αλλά, δυστυχώς, με χαμηλό κόστος!

Η ουσία λέγεται DCA και έχει πρωτοφανή θετικά αποτελέσματα σε ποντίκια με διάφορα είδη καρκίνων σε τρεις βδομάδες, χωρίς μάλιστα παράπλευρες αρνητικές επιπτώσεις. Όμως, οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες δεν αναλαμβάνουν να το χρηματοδοτήσουν γιατί είναι η ουσία είναι πάμφθηνη και χωρίς πατέντα!

Την αποκάλυψη έκανε το καναδέζικο κανάλι CTV News του Τορόντο, που βρήκε τον γιατρό Ευάγγελο Μιχελάκη του πανεπιστημίου της Αλμπέρτα που ανακάλυψε την ουσία, η οποία πιστεύεται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες και σε άλλες ασθένειες. Το εντυπωσιακό ρεπορτάζ του CTV αποκαλύπτει γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες γυρίζουν την πλάτη σε θεραπείες χαμηλού κόστους… Ο Δρ. Μιχελάκης αναζητεί τώρα χρηματοδότηση για την προκλινική έρευνα, δηλαδή την δοκιμή του DCA σε ανθρώπους.

Ιδού το πλήρες ρεπορτάζ με τίτλο «Cancer Cured in Canada But Big Pharma Says ‘NO WAY’ !»

http://www.youtube.com/watch?v=Y3x-Uj4yAMY

ΥΓ: Μήπως αξίζει να επενδύσει η Ελλάδα σε αυτό, μια και το βρήκε Έλληνας; Τόσα δισεκατομμύρια πετάξαμε στις off shore και στις ελβετικές τράπεζες, τόσα δισεκατομμύρια τα κάναμε τούβλα, μήπως ήρθε ο καιρός να κάνουμε και κάτι που αξίζει πραγματικά;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων