Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Τηλεοπτικό κανάλι στήνει το Ισλαμικό Χαλιφάτο που θα εκπέμπει επί 24ωρης βάσης!

Σκοπός τους ο γενικός ξεσηκωμός των ισλαμιστών και η αρτιότερη οργάνωση τους κατά της Δύσης και των «απίστων»!

Από ότι φαίνεται τα συστημικά παγκόσμια ΜΜΕ δεν φέρνουν εις πέρας την ισλαμική προπαγάνδα με απόλυτη επιτυχία και το κενό της μετεξελιγμένης ισλαμικής κατήχησης και πλύσης εγκεφάλου φέρεται να επιδιώκει να καλύψει το ίδιο το ισλαμικό κράτος, ΙΚΙΛ.

Βάσει μεταδόσεων των ισραηλινών μέσων, το ΙΚΙΛ προτίθεται να δημιουργήσει το δικό του τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο θα εκπέμπει επί 24ωρης βάσης και θα μεταδίδει την προπαγάνδα των εξτρεμιστών, προσκαλώντας σε τζιχάντ κατά της Δύσης τους απανταχού ομόθρησκούς τους.

Η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση που φημίζεται για την χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων στον ανίερο και αιμοβόρο πόλεμο που διεξάγει στη Συρία και το Ιράκ, τώρα επιστρατεύει την ηλεκτρονική συσκευή που υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό για να ξεσηκώσει τους ομοϊδεάτες της, καλώντας τους σε εντατικές τρομοκρατικές επιθέσεις. Το ΙΚΙΛ διαθέτει σελίδες σε ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης, όπως το YouTube και το Twitter, δικό του αγγλόφωνο περιοδικό και πολυάριθμες σελίδες παραπληροφόρησης στο ίντερνετ, τις οποίες οι εταιρίες που παρέχουν την πλατόφορμα επικοινωνίας αρνούνται επιδεικτικά να μπλοκάρουν.

Το ισλαμικό κανάλι, μάλιστα, που βρίσκεται στα σκαριά διαφημίστηκε με αραβόφωνα μηνύματα στις σελίδες ηλεκτρονικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί η ισλαμική οργάνωση και θα φέρει την ονομασία «Μετάδοση του Ισλαμικού Χαλιφάτου». Η ισραηλινή εφημερίδα «Haaretz» σε δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι ένα εκ των προγραμμάτων του ισλαμικού καναλιού θα προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη σε όσους εκ των μουσουλμάνων αποφασίσουν να ενταχθούν στις δολοφονικές ομάδες του ΙΚΙΛ, ενώ θα παρουσιάζονται και βίντεο με τις εκτελέσεις των απαχθέντων κρατουμένων από τις ορδές του χαλιφάτου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων