Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Την επιχείρηση “ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ” καταγγέλλει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Για παράνομη και καταχρηστική στάση καταγγέλλει την επιχείρηση ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης μετά από απόλυση εργαζομένης της, η οποία ήταν και μέλος της Ένωσης. Διαβάστε αναλυτικά:

“Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους, την επιχείρηση ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ για παράνομη και καταχρηστική στάση, αφού απέλυσε εργαζόμενη επειδή ήταν δραστήριο μέλος των σωματείων μας.

Την χρονική περίοδο που η επιχείρηση μετράει 1000 καταστήματα, ανάπτυξη σε άλλες χώρες, κερδοφορία, την ίδια περίοδο μειώνει μισθούς, καταργεί επιδόματα, χτυπάει δικαιώματα. Η επιχείρηση στη πορεία της για μεγαλύτερα κέρδη απαιτεί από τους εργαζόμενους και «σιγή νεκροταφείου», γι΄ αυτό και επιτίθεται στα μέλη του παραρτήματος Θεσσαλονίκης, που δεν υποχώρησε στις εργοδοτικές πιέσεις, δεν τα «δίπλωσε» στις προτάσεις συναίνεσης, δεν «το ‘βαλε στα πόδια» εξαιτίας της πολυποίκιλης εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Τα Δ.Σ. των σωματείων μας μαζί με την εργαζόμενη, κατήγγειλαν την παράνομη και καταχρηστική απόλυση στην Επιθεώρηση Εργασίας και κλείστηκε τριμερής συνάντηση το Φεβρουάριο του 2015. (ο κάθε εργαζόμενος βγάζει συμπέρασμα….)

Τα Δ.Σ. των σωματείων μας καλούμε τους συναδέλφους στο ΜΑΡΙΝΟ-ΠΟΥΛΟ να αντιμετωπίσουν τη νέα εργοδοτική επίθεση ενωμένοι, συσπειρωμένοι, με δράση μέσα από τα σωματεία μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα μας για την ακύρωση της απόλυσης, να οργανωμένη αντίσταση απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία.”

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner