Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Θοδωρής Ιακωβίδης: Θέλω να συνεχίσω, αλλά υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες

Ο αρσιβαρίστας, Θοδωρής Ιακωβίδης, που συγκίνησε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στέλνει νέο μήνυμα προς την Ομοσπονδία για τους συναθλητές του.

Μιλώντας στο Open, παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να σταματήσει, αλλά δεν θεωρεί ηθικό να συνεχίσει με χορηγούς, όσο οι Έλληνες συναθλητές του αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα και αποκάλυψε ότι παίρνει 200 ευρώ το μήνα από την Ομοσπονδία για την προετοιμασία του.

«Ευχαριστώ του άγνωστους που με αγκάλιασαν.Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη», είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

«Σταματώ, διότι ζηλεύω τους συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους και εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους», συμπλήρωσε.

Για την στήριξη του κόσμου και την συνέχεια της καριέρας του είπε: «Μακάρι να είναι η αρχή. Εγώ θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου ζει, υπάρχει, θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, θα συνεχίσω. Αλλά δεν το βρίσκω ηθικό να συνεχίσω εγώ με χορηγούς για άλλη μια τριετία και να υπάρχουν οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τον ίδιο Γολγοθά. Θέλω ο κρατικός μηχανισμός να βοηθήσει όλους τους αθλητές, να βοηθήσει έμπρακτα».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων