Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Τι απαντούν οι μητέρες που έχουν απιστήσει;(ΦΩΤΟ)

Θέλεις να απιστήσεις και να μην έχεις φόβο να σε πιάσουν; Θέλεις να απιστήσεις και να μην σε καταλάβει κανείς; Θέλεις να απιστήσεις και να μην δεις κανέναν γνωστό; Τώρα και στην Ελλάδα υπάρχει η λύση προκειμένου παντρεμένοι και παντρεμένες να κανονίσουν ερωτικά ραντεβού με αγνώστους χωρίς κανέναν φόβο.

Το site, ashleymadison.com λειτουργεί και στην Ελλάδα και βοηθά όχι μόνο τους ελεύθερους που ψάχνουν για σχέση ή επαφή μέσω διαδικτύου αλλά και τους δεσμευμένους και δεσμευμένες που θέλουν να απιστήσουν.

Η ιστοσελίδα δημοσιεύει και μερικά από τα ενδιαφέροντα στατιστικά της, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως και πιπεράτα.

Δείτε τι απαντούν οι μητέρες που έχουν απιστήσει

Χαρακτηριστικό είναι πως την επομένη της Ημέρας της Γυναίκας, επισκέφτηκαν την σελίδα περισσότερες από 16.000 γυναίκες. Η αύξηση έφτασε το 433% και ο λόγος ήταν πως δεν κατάφεραν να έχουν κάποια σεξουαλική επαφή με τον σύζυγό τους. Κάποιος θα υποστήριζε πως από την στιγμή που μία γυναίκα γίνεται μητέρα βγάζει από τον νου της την απιστία. Κι όμως τα στατιστικά τον διαψεύδουν.

Το 67% των μητέρων δήλωσε πως έχει δεχθεί κλήση από τον εραστή της μπροστά στο παιδί της

Το 56% δήλωσε ότι άργησε να πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο ή κάποια άλλη δραστηριότητα επειδή είχε ραντεβού με τον εραστή της

Το 29% δήλωσε ότι άλλαξε τις δραστηριότητες των παιδιών της για να πάει σε ραντεβού με τον εραστή της

Το 4% δήλωσε πως γνώρισε το παιδί της στον εραστή της με ένα ψευδές πρόσχημα

Το 2% πιάστηκε στα «πράσα» από το παιδί της με τον εραστή

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων