Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Τι δεν συγχωρεί ο Βενιζέλος στον Κουβέλη;

Μόνο τυχαία δεν είναι η σημερινή προαναγγειλθείσα συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αντώνη Ρουπακιώτη για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Επισήμως και οι δύο πλευρές τονίζουν ότι με αφορμή την σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που μετέχουν στην κυβέρνηση ακριβώς για επίμαχο σχέδιο Νόμου του υπουργού Δικαιοσύνης, Βενιζέλος και Ρουπακιώτης θα επιδιώξουν μία μίνιμουμ συνεννόηση ώστε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να πάει στο Μαξίμου καλύτερα προετοιμασμένος..

Η δεύτερη ανάγνωση της συνάντησης όμως λέει άλλα πράγματα. Ότι δηλαδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιθυμεί να χτίσει καλές σχέσεις με τον Ρουπακιώτη μόνο και μόνο για να “εκδικηθεί” την Δημοκρατική Αριστερά μετά τα τελευταία ανοίγματα της Αγίου Κωνσταντίνου προς στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος δεν συγχωρεί στον κ. Κουβέλη το γεγονός ότι ο τελευταίος πήγε στις Βρυξέλλες και δείπνησε με τρεις ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μάλιστα συμμετέχουν και σε εκδηλώσεις που διοργανώνει το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Είναι και η προσχώρηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σάκη Οικονόμου στην ΔΗΜΑΡ, είναι και το φλερτ των στελεχών της με την Άννα Διαμαντοπούλου, που έχουν κάνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο…. Μπουρλότο!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων