Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Τι είναι αυτό που κάνει τον CEO του Ομίλου ΟΤΕ ξεχωριστό

CEO του Ομίλου ΟΤΕ αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι δε είναι μακράν ο πιο σπουδαίος Έλληνας μάνατζερ και ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη αλλά ένας πραγματικός Ηγέτης.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Δεν είναι μόνο η ικανότητά του να αφουγκράζεται τις εξελίξεις και να προχωρά σε διαρκείς ανασχηματισμούς του Ομίλου γεγονός που αποτελεί ύψιστη Τέχνη επιβίωσης για μια εταιρία, είναι η αίσθηση του πατριωτικού καθήκοντος σ΄αυτή εδώ την ανεμοδαρμένη από την Ιστορία πατρίδα που κάνει τον κ. Τσαμάζ έναν ξεχωριστό Ηγέτη.

Η παρουσία του στο πιλοτήριο του Ομίλου ΟΤΕ είναι ταυτισμένη με πρωτοβουλίες σαν κι αυτή που είδαμε χθες (2 Δεκεμβρίου 2020) μέσα από το δελτίο τύπου που έφτασε στο mailbox μας.

Η δωρεά των 500 χιλιάδων ευρώ στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι μία από τις αναρίθμητες πρωτοβουλίες (οι περισσότερες δεν βλέπουν καν το φως της δημοσιότητας) του Ομίλου υπό την ηγεσία του κ. Τσαμάζ αποκαλυπτικές της φιλοσοφίας του η οποία διατρέχει τον Όμιλο.

Η δωρεά στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας από τον Όμιλο ΟΤΕ θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως παράδειγμα προς μίμηση. Ήταν το 2020 που οι Έλληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τόσο στον Έβρο όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο υπερασπίσθηκαν νικηφόρα την ακεραιότητα της χώρας κάνοντας τους Έλληνες περήφανους. Γιατί μην έχετε την ψευδαίσθηση: Πρόκειται για πραγματικό πόλεμο. Τίποτε λιγότερο.

Η δωρεά του Ομίλου ΟΤΕ είναι μία αναγνώριση της προσφοράς τους στη πατρίδα.

Η αντίληψη του CEO του Ομίλου ΟΤΕ για τη σημασία που έχει η γνώση της Ιστορίας του Έθνους ήταν εκείνη που γέννησε το COSMOTE HISTORY. Το COSMOTE HISTORY είναι μία πολιτιστική προσφορά στις ελληνικές οικογένειες η σημασία της οποίας είναι ανεκτίμητη.

Ο ίδιος ο κ. Τσαμάζ θα δηλώσει για τη προσφορά του Ομίλου ΟΤΕ προς τις Ένοπλες Δυνάμεις>

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναλάβει το ύψιστο καθήκον της περιφρούρησης και της διασφάλισης των συνόρων της χώρας μας σε γη, θάλασσα και ουρανό. Στον Όμιλο ΟΤΕ θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια, βοηθώντας την άσκηση καθηκόντων στα ελληνικά σύνορα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και λόγω της πανδημίας. Εκ μέρους των εργαζομένων και της διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ, ευχαριστούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για το έργο που προσφέρουν. Εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της χώρας και φροντίζουν ώστε να νιώθουμε όλοι ασφαλείς».

Τα λόγια του κ. Τσαμάζ ας γίνουν συνείδηση του καθενός μας μέσα στη πολύβουη καθημερινότητά μας. Πρόκειται για την ύπαρξή μας ως Έλληνες. Ακριβώς αυτό…

ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων