Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Τι είναι το PlayStation Studios που θα ενθουσιάσει τους gamers;

Ήταν κάτι που περιμέναμε να έχει γίνει νωρίτερα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Οι ιθύνοντες της PlayStation αποφάσισαν να δημιουργήσουν το PlayStation Studios, όπου και θα προωθεί τα games της δικής της παραγωγής. Κάτι αντίστοιχο με αυτό την Marvel και την DC στο Hollywood.

Τα Sony Worldwide Studios, δηλαδή όλες οι ομάδες ανάπτυξης που ανήκουν στην Sony και δημιουργούν παιχνίδια αποκλειστικά για το PlayStation, μπορεί να είναι ευρέως γνωστά στον κόσμο των gamers αλλά υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν γνωρίζει πως εκείνη τα χρηματοδοτεί και τα στηρίζει. Κάτι που κάνει κακό στο brand.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ιαπωνικός κολοσσός καθιερώνει το PlayStation Studios, θέλοντας να αναδείξει το σπουδαίο υλικό και κληρονομιά του. Πολλοί από τους σημαντικότερους τίτλους της Sony στηρίζονται στον πρωταγωνιστικό τους χαρακτήρα και την δημοτικότητά του, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους superheroes των Marvel και DC. Μάλιστα το clip που αποκάλυψε η εταιρεία είναι αυτό που θα βλέπουν οι gamers αλλά και το καταναλωτικό κοινό στο ξεκίνημα κάθε τίτλου της Sony για το PlayStation 5, σε μία προσπάθεια να υπενθυμίσει σε όλους ποιος υπογράφει ορισμένες από τις δημοφιλέστερες σειρές games στην ιστορία.

Μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο πως ενδεχόμενες συνεργασίες ανάμεσα στα PlayStation Studios και την PlayStation Productions ίσως αποφέρει ταινίες και τηλεοπτικές σειρές βασισμένες στο πλούσιο υλικό της Sony. Από εμάς, είναι, ναι!

Πηγή: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων