Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Τι είναι το Chemsex που αγαπούν να κάνουν οι Βρετανοί

Η νέα τρέλα στη Μεγάλη Βρετανία ακούει στο όνομα Chemsex και είναι άκρως επικίνδυνη.

Νεαροί Βρετανοί, αφού καταναλώσουν ένα κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών, επιδίδονται για 72 συνεχόμενες ώρες σε σεξουαλικά όργια με περισσότερους από πέντε παρτενέρ, χωρίς ύπνο και φαγητό.

Συνήθως, τα μέτρα προφύλαξης, δεν είναι πολλές φορές σε θέση να τα θυμηθούν. Σύμφωνα με την Telegraph, η νέα μόδα δεν αφορά μόνο ομοφυλόφιλους αλλά και ετεροφυλόφιλους. Τα σεξουαλικά πάρτι ξεκινούν συνήθως Παρασκευή και διαρκούν μέχρι και τη Δευτέρα, με τους συμμετέχοντες να αδιαφορούν ακόμα και για τις στοιχειώδεις προφυλάξεις, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος εξάπλωσης σεξουαλικών μεταδιδόμενων ασθενειών.

Όσο αφορά τα ναρκωτικά η γκάμα είναι μεγάλη: Κοκαΐνη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και άλλες ουσίες ενώ ορισμένοι το συνδυάζουν και με άφθονο αλκοόλ.

Εμπειρογνώμονες του British Medical Journal, προειδοποιούν ότι τα συμπτώματα του chemsex είναι άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και κόπωση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 60% ων ανθρώπων που επισκέπτονται κάποιες κλινικές αποτοξίνωσης στο Λονδίνο είναι άτομα που κάνουν συχνά chemsex.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων