Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Τι είπαν στην έκτακτη συνάντηση Βενιζέλος-Παπανδρέου λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας

Είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε εκτάκτως με τον Γιώργο Παπανδρέου στη Βουλή, αιφνιδιάζοντας άπαντες. «Ολα καλά» ήταν το μόνο που είπε ο Γιώργος Παπανδρέου εξερχόμενος. Ολο το παρασκήνιο.

Η συνάντηση ήταν μη προγραμματισμένη και έγινε εν μέσω έντονων φημών πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει σχηματισμό κόμματος στις 30 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο γραφείο του στη Βουλή. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μετά από 20 λεπτά προκειμένου οι δύο άντρες να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας.

Την ύστατη προσπάθεια να μην κάνει κόμμα κατέβαλε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τις εντεινόμενες φήμες ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το νέο κόμμα την 30ή Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος πρότεινε στον κ. Παπανδρέου να πραγματοποιηθεί Συνέδριο, μετά τις εκλογές, και εκεί να τεθούν όλα τα θέματα, ακόμη και η εκλογή νέας ηγεσίας.

«Αμφισβήτισέ με μετά τις εκλογές» ήταν το μήνυμα του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Συμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να απαντήσει αρνητικά στην έκκληση Βενιζέλου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων