Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Τι έκανε ο Λαζόπουλος με τους Τσίπρα και Ολάντ στο Gazarte;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Στο Gazarte πήγαν εχθές για να ψυχαγωγηθούν μετά το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο γάλλος Πρόεδρος, οι συνοδείες τους και περιορισμένος αριθμός καλεσμένων. Τον Φρασνουά Ολάντ συνόδευσαν, μεταξύ άλλων, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και η υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Φλερ Πελερέν.

Ανάμεσα στο ανελέητο τρολάρισμα των social media έβρισκε κανείς αναρτήσεις εξαγριωμένων πολιτών με τον μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που έκαναν φτερά γιατί είχαν την ατυχία να βρίσκονται παρκαρισμένα στους γύρω δρόμους.

Τα πιο έκπληκτα σχόλια και αρκετά πικρόχολα ωστόσο έγιναν για την παρουσία στην αποκλειστική λίστα καλεσμένων της βραδιάς, του ηθοποιού και επιχειρηματία online media, Λάκη Λαζόπουλου.

Άμεσα οι περισσότεροι συνέδεαν την παρουσία του, με τη φιλία που φέρεται να έχει με τον Αλέξη Τσίπρα και την υπηρεσία πολιτικής στήριξης που του παρέχει στην πριν και μετά μνημονίου εποχή.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα να δεν δούμε όλη τη λίστα με τους καλεσμένους. Τη βραδιά άλλωστε οργάνωσε το γαλλικό προξενείο και είναι πιθανόν ο Λάκης Λαζόπουλος να ήταν καλεσμένος ως γνωστή προσωπικότητα των τεχνών και των media. Αυτό που πάντως δημοσιεύθηκε σε μέσα ήταν ότι ο ίδιος συνέβαλε και στη διοργάνωση.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον πάντως να μαθαίναμε και τα υπόλοιπα ονόματα στη λίστα των καλεσμένων.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων