Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Τι λέει ο ράπερ Mad Clip για τη σύλληψή του

Ο Mad Clip έδωσε μέσω Instagram τη δική του απάντηση για το περιστατικό καταδίωξης από την ΔΙΑΣ το βράδυ της Παρασκευής.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εκείνο το βράδυ του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο γιατί φέρεται να πέρασε κόκκινο φανάρι αλλά ο Mad Clip τους αγνόησε και ακολούθησε καταδίωξη α λα Τζέιμς Μποντ.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο Mad Clip παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα με αυτοκίνητο ΙΧ Porche, μέχρι που οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν ενώ επίσης δεν διέθετε κατάλληλο χαρτί μετακίνησης.

Στο βίντεο – απάντηση ο Traper παραδέχεται ότι έγινε καταδίωξη είναι δήλωσε ότι «Είμαι γκαζάκιας…μου αρέσει η μ@λ@κια να την κάνω…».

Όπως είπε «έτρεχα ναι… με κυνηγούσε το περιπολικό και επειδή το αυτοκίνητό μου είναι γρήγορο, ξέφυγα. Όταν βγήκα στην έξοδο του Ταύρου, έπεσα πάνω σε άνδρες της ΔΙ.Α.Σ. αλλά δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά ώστε και το αυτοκίνητό μου να σπάσω αλλά και να βάλω σε κίνδυνο τη ζωή του κάθε πολίτη». Διέψευσε ότι πέρασε κόκκινα φανάρια και μάλιστα λέει ότι σταμάτησε εκεί στον Ταύρο και τον συνόδευσαν οι αστυνομικοί στο Τμήμα του Μοσχάτου.

Αναλυτικά το μήνυμά του μέσω Instagram:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων