Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Τι θα ήταν ο Batman χωρίς το θρυλικό Batmobile του;

Το «The Last Dance» φαίνεται πως έφερε στη μόδα τα ντοκιμαντέρ και τους χάρισε μία αίγλη σ’ ένα κοινό που ποτέ κανείς δεν περίμενε. Πάνω σε αυτό το μοτίβο, η Warner Bros. και η DC Comics ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ για το εμβληματικό Batmobile του Batman και τώρα μπορείς να το βρεις δωρεάν στο Youtube.

Το 58:40 λεπτών ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει την ιστορία 70 ετών του Batmobile, παρότι δεν συμπεριλαμβάνει την τελευταία έκδοση που οδηγείται από τον Ben Affleck στο DC Extended Universe. Ξεκινώντας από το πρώτο όχημα που οδήγησε ο Batman, ένα άγνωστο δίπορτο όχημα του 1939 στο 27ο τεύχος του Detective Comics. Δύο χρόνια αργότερα μετονομάστηκε σε «Batmobile», φόρεσε το μαύρο χρώμα του superhero και το λογότυπο του Batman με τα φτερά της νυχτερίδας στο πίσω μέρος.

Εκτός από τα πρώτα χρόνια, το ντοκιμαντέρ ασχολείται με τις πολλές διαφορετικές παραλλαγές του θρυλικού αυτοκινήτου από την τηλεοπτική σειρά Batman με πρωταγωνιστή του Adam West (οδηγούσε μία Ford του 1955) μέχρι την έκδοση που οδήγησε ο Michael Keaton (βασίζεται σ’ ένα Chevrolet Impala) για να φτάσουμε στο τέλος στις εξαιρετικά στυλιζαρισμένες εκδόσεις που οδήγησαν οι Val Kilmer, George Clooney και ο Christian Bale στη μνημειώδης τριλογία Dark Knight του Christopher Nolan.

Source: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων