Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Τιμητικές διακρίσεις για τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. από αιτωλοακαρνανικούς & ναυπακτιακούς θεσμούς

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από την ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝ.ΣΥ.) στη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στο πλαίσιο της ετήσιας «Αιτωλοακαρνανικής Γιορτής» που έλαβε χώρα σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Την ειδική πλακέτα εκ μέρους της ΠΑΝ.ΣΥ. παρέδωσε στον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Γιάννη Φρέρη, η κ. Δήμητρα Δημαδάμα, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.), φορέα που είχε την πρωτοβουλία της επιβράβευσης, αναφερόμενη με ιδιαίτερα τιμητικούς χαρακτηρισμούς στην ξεχωριστή επιχειρηματική τεχνογνωσία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Όπως αναγράφεται στην πλακέτα, αλλά και στο έντυπο πρόγραμμα της εκδήλωσης, η τιμή αποδόθηκε  στην παραχωρησιούχο εταιρεία της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» για «το έργο και τις δράσεις της μέσα από την εταιρική, κοινωνική υπευθυνότητα» και την «επιχειρηματική της δραστηριότητα με την πολυετή προσφορά της στην οικονομία του νομού Αιτωλοακαρνανίας».

Παραλαμβάνοντας εκ μέρους του (απόντος στο εξωτερικό) Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας κ. Παναγιώτη Παπανικόλα, ο κ. Φρέρης υπογράμμισε πως η τιμή ενισχύεται από το γεγονός ότι απονέμεται από οργανώσεις ευρείας εμβέλειας που καθρεφτίζουν την τοπική κοινωνία μέσα στην οποία η εταιρεία πορεύεται επιχειρηματικά και με την οποία συμπορεύεται στην επιδίωξη της προκοπής του συνόλου.

Δείτε το video που προβλήθηκε στην εκδήλωση:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων