Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

To “δίπορτο” του Τζιτζικώστα προκαλεί εκνευρισμούς

Μείζον θέμα για τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί πλέον η συμπεριφορά του γαλάζιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

To Μαξίμου εξανάγκασε τον Τζιτζικώστα να κάνει δύο φορές διορθωτική δήλωση όχι μόνο γιατί πιέστηκε από τον δεύτερο κυβερνητικό εταίρο και κυρίως από τον οργισμένο Ευάγγελο Βενιζέλο μετά τις προκλητικές δηλώσεις του αλλά και για να στείλει ένα μήνυμα στον ίδιο ότι τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στον δρόμο προς τις περιφερειακές εκλογές.

Γενικώς υπάρχει μία διάχυτη ενόχληση στους κόλπους της ΝΔ για τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την συνολική συμπεριφορά του ως περιφερειάρχη. Στην Θεσσαλονίκη λέγεται ότι έχει προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τους προσωπικούς του στόχους.

Στην αρχή έβγαλε από την μέση τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, μετά ξήλωσε το σύστημά του στην περιφέρεια, ακολούθως τα έβαλε με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου κι έπειτα στράφηκε εναντίον του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.

Σε ό,τι αφορά την κόντρα του με τον Μπουτάρη στην πρωτεύουσα του Βορρά λένε ότι ο Τζιτζικώστας επειδή φλερτάρει και με τον δήμο Θεσσαλονίκης και με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας –έως ότου αποφασίσει- θέλει από τώρα να κοντύνει τον βασικό του αντίπαλο για την δημαρχία.

Το δίπορτο Τζιτζικώστα προβληματίζει σφόδρα την Συγγρού η οποία δεν αποκλείεται τελικώς να αφήσει τον μνηστήρα του χρίσματος μόνο χωρίς να δώσει την στήριξή της.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων