Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

To πάθος της Πίπα για το μποξ

Η αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ Πίπα Μίντλετον εκφράζει τώρα στη νέα της στήλη «Σπορ και Κοινωνικά» το πάθος της για το μποξ, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο.

Όπως η ίδια η Πίπα αποκάλυψε, θέλησε να ασχοληθεί με το μποξ για να αποκτήσει μια καλλίγραμμη σιλουέτα, ενώ προτρέπει τους αναγνώστες της να ασχοληθούν με το άθλημα γιατί γυμνάζονται τα μπράτσα, οι γλουτοί και η κοιλιά, ενώ εξαφανίζονται τα ψωμάκια και η μπυροκοιλιά.

Όπως σημειώνει στη στήλη της, μετά από συνομιλία που είχε με νεαρό Τζαμαϊκανό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «για πολλούς προβληματικούς νέους που ζουν στους δρόμους ή προέρχονται από διαλυμένες οικογένειες, ο γυμναστικός όμιλος είναι το μέρος για να μάθουν, να επικεντρωθούν και να αποκτήσουν έναν σκοπό».

Συνεχίζει λέγοντας: «Τώρα βλέπω το άθλημα με μια νέα ματιά».

Το Twitter κατακλύστηκε από πικρόχολα σχόλια για τη στήλη της, όπως για παράδειγμα: «Ξεκινάει σαν ένα κακό μυθιστόρημα και γίνεται ακόμη χειρότερο».

Η νέα αυτή στήλη προστίθεται στις δημοσιογραφικές απόπειρες της αδερφής της Δούκισσας, η οποία γράφει στήλη μαγειρικής στο περιοδικό Waitrose, έχει δική της στήλη στο The Spectator ενώ έχει συνεργασία και με το Vanity Fair, γράφοντας άρθρα για το κρίκετ και το τένις.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img