Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Το δείπνο Τομ Χανκς – Κυριάκου Μητσοτάκη μετά των συζύγων τους στην Αντίπαρο

Συνάντηση στην Αντίπαρο είχε, το Σάββατο, το πρωθυπουργικό ζεύγος με το ζεύγος Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία όπου ποζάρουν χαμογελαστοί και οι τέσσερις.

Το ζεύγος Χανκς – Γουίλσον, επιδεικνύει μάλιστα και τα ελληνικά τους διαβατήρια, καθώς πρόσφατα πολιτογραφήθηκαν Έλληνες τιμητικά.

https://www.instagram.com/p/CDGDHiODHhN/?utm_source=ig_embed

Υπενθυμίζεται ότι τον χειμώνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, να τους πολιτογραφήσει Ελληνες, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που δείχνουν στην Ελλάδα και της κοινωνικής δράσης που έχουν αναπτύξει για την πατρίδα μας.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός και η παραγωγός σύζυγός του υποδέχτηκαν το πρωθυπουργικό ζεύγος στην εξοχική τους κατοικία στην Αντίπαρο, όπου και δείπνησαν μαζί. Κατά την διάρκεια του γεύματος (την επιλογή του άκρως ελληνικού μενού είχε κάνει η Ρίτα Γουίλσον) ο Ελληνας πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε προτείνοντάς τους ταυτόχρονα δράσεις που προωθούν και προβάλλουν την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Σήμερα ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του αποχωρούν από το νησί προκειμένου να μεταβούν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν το βράδυ την παράσταση «Πέρσες του Αισχύλου» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Πάντως αυτή δεν είναι η μοναδική κίνηση αναγνώριση του Ελληνα πρωθυπουργού, σε διακεκριμένο ξένο που αποδεικνύει τα φιλελληνικά του αισθήματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σύντομα ο Ελληνας πρωθυπουργός θα βρεθεί και θα τιμήσει και την συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων