Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Το ιδιαίτερο βραβείο που θα παραλάβει η Ζιζέλ

Η Ζιζέλ Μπούντχεν θα είναι η πρώτη αποδέκτρια του βραβείου Οικολογικής Συνείδησης Eco Laureate στην τελετή απονομής των Green Carpet Fashion Awards (Βραβεία Μόδας Πράσινου Τάπητα), στο Μιλάνο.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία θα τιμηθεί στη διάρκεια λαμπρής τελετής στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο σε αναγνώριση του έργου της για την προστασία του βιοσυστήματος και του τροπικού δάσους του Αμαζονίου, και του τρόπου με τον οποίο αξιοποίησε τη διαδικτυακή πλατφόρμα της για να προωθήσει περιβαλλοντικούς σκοπούς και λύσεις.

Με την τελετή απονομής των βραβείων, που είναι τα πρώτα «πράσινα» που θεσμοθετούνται στον χώρο της μόδας γιορτάζεται η βιωσιμότητα στη βιομηχανία της ένδυσης.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό Teatro alla Scala στο Μιλάνο στις 24 Σεπτεμβρίου, με τους καλεσμένους να βαδίζουν σε πράσινο χαλί, από νήμα φτιαγμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Οι υπόλοιποι αποδέκτες των βραβείων, που είναι αγαλματίδια της Chopard από χρυσό με πιστοποίηση «Fairmined» – η οποία εγγυάται αυστηρό σεβασμό των κανόνων της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης κατά την εξόρυξη – θα ανακοινωθούν τη βραδιά απονομής.

σχετικα αρθρα

3 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img