Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Το ίντερνετ έχει τρελαθεί με αυτή την 18χρονη μανάβισσα από το Νεπάλ (ΦΩΤΟ)

Μία φωτογραφία της, την ώρα που κουβαλούσε ένα τελάρο ντομάτες στην αγορά, ήταν αρκετή για να γίνει διάσημη η Κουσούμ Σρέστα.

Η όμορφη 18χρονη από το Νεπάλ είναι το νέο πρόσωπο που «αγάπησε» το διαδίκτυο, μετά από τον 18χρονο Αρσάντ Καν, έναν Πακιστανό πωλητή τσαγιού ο οποίος είχε τρελάνει τα social media πριν από λίγες ημέρες.

Η Σρέστα κατάγεται από αγροτική οικογένεια στο Μπάγκλινγκ, περίπου 90 χλμ. δυτικά του Κατμαντού. Σπουδάζει, ενώ όταν δεν έχει μαθήματα βοηθά τους γονείς της, όπως έκανε και την ημέρα που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες που την έκαναν διάσημη, κάτι που η ίδια αγνοούσε αρχικά.

kusum.7.11.2

«Μία φίλη μου με ρώτησε αν είμαι το κορίτσι των φωτογραφιών που έγιναν viral στο Facebook αλλά δεν το ήξερα. Μου τις έστειλε και είδα ότι ήμουν εγώ», είπε η 18χρονη στο BBC. «Εκείνη την ημέρα είχα πάει να πουλήσω λαχανικά για να βοηθήσω τους γονείς μου. Δεν ήξερα ότι με φωτογράφισαν».

Εξομολογήθηκε ότι ενθουσιάστηκε με το γεγονός και θέλει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία να ακολουθήσει τα βήματα του Καν στο μόντελινγκ. Ο Πακιστανός πωλητής τσαγιού στο Ισλαμαμπάντ έγινε διάσημος όταν τον φωτογράφισαν ενώ δούλευε. Τέσσερις ημέρες αργότερα, με τη φωτογραφία του να έχει δημοσιευθεί δεκάδες χιλιάδες φορές στα social media, έκλεισε συμβόλαιο για μόντελινγκ με τη διαδικτυακή εταιρεία Fitin.pk.

khan.7.11

Σύμφωνα με τον πατέρα της 18χρονης, η Κουσούμ Σρέστα είναι ένα ντροπαλό και λιγομίλητο κορίτσι. Αν και σπουδάζει μάνατζμεντ, ήθελε να γίνει νοσοκόμα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων