Αρχική ΣΗΜΕΡΑ Το iPhone δεν αποτελεί πολυτέλεια των λίγων

Το iPhone δεν αποτελεί πολυτέλεια των λίγων

118
Το iPhone δεν αποτελεί πολυτέλεια των λίγων

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η είσοδος ενός νέου μοντέλου iPhone από την Apple Inc., το οποίο κοστολογείται στα 1000 δολάρια. Ωστόσο, ο επικεφαλής Tim Cook , υποστηρίζει πως το προϊόντα της Apple, δεν αποτελούν πολυτέλεια για τους λίγους!

Άλλωστε, πληθώρα καταναλωτών είναι διατεθειμένοι να δώσουν αρκετά χρήματα, προκειμένου να αποκτήσουν προϊόντα που φέρουν την επωνυμία της Apple, και όχι άλλα αντίστοιχων δυνατοτήτων που παρέχουν άλλες μάρκες στο χώρο της τεχνολογίας. Το brand Apple, είναι και παραμένει ισχυρό παγκοσμίως. Περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο αγοραστές , αποδεικνύουν το παραπάνω ισχυρισμό. Το iPhone έχει ευρύ καταναλωτικό κοινό!

Ο επικεφαλής της Apple, επιπλέον τόνισε ότι, η αγοραστική αξία των προϊόντων της εταιρείας του, δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται υπερβολική, καθώς είναι αντίστοιχη της ποιότητάς τους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία διαθέτει προϊόντα που ικανοποιούν της αγοραστικές ανάγκες του ευρύ κοινού, καθώς  έχει λανσάρει iPad και iPhone,  που κοστολογούνται περίπου στα 329 δολάρια, τιμή αντίστοιχη με προϊόντα άλλων εταιρειών.

Και συνεχίζει, λέγοντας πως δεν θα υπήρχαν πάνω από ένα δισεκατομμύριο τεχνολογικά προϊόντα της εταιρείας διαθέσιμα στην εταιρική βάση αλλά και στο κοινό, αν η Apple ήταν μια εταιρεία αποκλειστικά για τους πλούσιους!

Τα σχόλια αυτά, προκλήθηκαν λόγω της εισόδου στην αγορά του νέας γενιάς iPhone, σήμερα. Η εταιρεία πρόκειται να λανσάρει τρία νέα μοντέλα : το μοντέλο iPhone 8, το 8 plus καθώς και ένα τρίτο επετειακό για τα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, που θα ονομάζεται ‘‘X”. Το iPhone X, θα στοιχίζει πάνω από 1000 δολάρια, ενώ ταυτόχρονα τα καινούρια μοντέλα iPhone 8 θα μοιάζουν αρκετά με το προκάτοχο μοντέλου τους. Το iPhone 7 κοστολογείται στα 649 δολάρια, ενώ αντίστοιχα το 7 Plus ξεκινά στα 769 δολάρια.

Comments are closed.