Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

To KKE «στοχοποιεί» τον Τσίπρα

Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η νέα ηγεσία του Περισσού δια του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Αργά, αλλά σταθερά και μεθοδικά ο νέος επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος αρχίζει να αποδομεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, γνωρίζοντας ότι ένα από τα κύρια αίτια της εκλογικής βουτιάς του ΚΚΕ οφείλεται στο ότι πολλοί ψηφοφόροι του μετανάστευσαν προς το κόμμα που κατοικοεδρεύει στην Κουμουνδούρου.

Η επίθεση του Περισσού αρχικώς συμπεριέλαβε κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθως επεκτάθηκε στους εκπροσώπους του κόμματος που προέρχονται από το ΚΚΕ με την επισήμανση πως “δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτούς που πρόδωσαν το κόμμα” και τώρα έφθασε στον Αλέξη Τσίπρα.

Με το γάντι λοιπόν, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε για τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ότι στα διαλείμματα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό όπου μαζεύει συστάσεις από διάφορους εξ ΗΠΑ και ΕΕ αλλά και από τις εκδηλώσεις του ΣΕΒ όπου δίνει εξετάσεις το τελευταίο διάστημα, θυμάται να επιτεθεί στο ΚΚΕ γιατί κάνει το αυτονόητο. Ποιο είναι το αυτονόητο σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Ότι αποκαλύπτει την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε σοσιαλδημοκρατικό κόμμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται τον επικίνδυνο ρόλο του για τον λαό και το κίνημα. Έπεται συνέχεια…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων