Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Το “κρυφό” πρόγραμμα της ΝΔ για νέες απολύσεις στο Δημόσιο – Ποιο είναι το βίντεο που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Μυστική ατζέντα της ΝΔ για νέες απολύσεις στο Δημόσιο καταγγέλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Επικαλείται, δε, συνέντευξη του Αδ. Γεωργιάδη προκειμένου να αποδείξει του λόγου το αληθές. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει χαρακτηριστικά: «Θέλει ο μνημονιακός να κρυφτεί και το πρόγραμμά του δεν τον αφήνει. Σε διαδικτυακή συνέντευξή του, ο Αδ. Γεωργιάδης παραδέχεται ότι η ΝΔ θέλει να απολύσει και άλλους δημοσίους υπαλλήλους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό είναι το πρόγραμμα της ΝΔ, απολύσεις, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, διάλυση του κοινωνικού κράτους. Δεν θα το εφαρμόσουν γιατί δεν θα τους αφήσει ο ελληνικός λαός», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το επίμαχο σημείο βρίσκεται στο 9.50 της συνέντευξης στο σημείο που ο κ. Γεωργιάδης συγκρίνει τα προγράμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης τονίζει: «Εμείς λέμε μειώνουμε τη φαρμακευτική δαπάνη, αυτοί λένε αυξάνουμε τη φαρμακευτική δαπάνη, εμείς λέμε συγχωνεύουμε νοσοκομεία, αυτοί λένε ανοίγουμε όλα τα νοσοκομεία, εμείς λέμε απολύουμε και άλλους δημοσίους υπαλλήλους, αυτοί λένε προσλαμβάνουμε και άλλους δημοσίους υπαλλήλους…»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων