Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Το «μάτι» του «τίγρη»

Εκτός από «τίγρης» έχει και ποδοσφαιρικό «μάτι» ο Μελισσανίδης και βλέποντας ότι η ΑΕΚ μόνο με το όνομα δεν θα ανεβεί τρένο τις κατηγορίες για να φτάσει στη Σούπερ Λίγκα, ανέλαβε δράση.

Οι μεταγραφές που έγιναν…σωρηδόν τις τελευταίες μέρες δεν θεωρούνται του σωρού, αλλά είναι από το πάνω ράφι για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία θα λάβει μέρος η Ένωση.

Ο Μάνταλος και ο Φαγιέ προορίζονται για αργότερα και είναι παίκτες επιπέδου κανονικής ΑΕΚ, ενώ οι Τσιρίλο, Ντακόλ, Πλατέλλας και Πόποβιτς θα μπορούσαν άνετα να σταθούν στην πρώτη κατηγορία, είναι σπουδαίες μεταγραφές για τη δεύτερη και υπερπολυτέλεια για μια ομάδα που θα συμμετάσχει στη Football League 2.

Το μήνυμα του Μελισσανίδη με τις απανωτές μεταγραφικές κινήσεις δεν είχε μονάχα γενική κατεύθυνση, έτσι ώστε να δείξει ότι δεν έχει ενδοιασμό ή αδυναμία να πάρει όσους παίκτες θέλει για τις ανάγκες της ομάδας του, όποιες είναι αυτές αναλόγως της κατηγορίας στην οποία μετέχει.

HTML tutorial

Ήταν και μια προειδοποίηση για όσους εργάζονται αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ, από Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο, Δέλλα και κυρίως προς τους ποδοσφαιριστές, πως δεν υπάρχει τίποτα προδιαγεγραμμένο όσον αφορά την επικράτηση στο πρωτάθλημα. Κι ότι όποιος πιστεύει ότι μόνο με τη φανέλα και την ισχυρή διοίκηση, η ΑΕΚ θα κάνει περίπατο και θα εξασφαλίσει την άνοδο από το φθινόπωρο, δεν το έχει καταλάβει καλά το πράγμα.

Βλέποντας την κακή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στα φιλικά, με αποκορύφωμα την ήττα από τη Νίκη Βόλου, και διαβλέποντας αυτή την αίσθηση «άνεσης» στην ομάδα που προκάλεσε και κάποια λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Μελισσανίδης προχώρησε σε δραστικές κινήσεις ενίσχυσης.

Γιατί μπορεί να έχει πει ότι «αν θέλω, αγοράζω μια ολόκληρη ομάδα», αλλά το ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο με παίκτες έμπειρους (Γεωργέας, Κορδέρο, Τσιρίλο, Πόποβιτς) που θα τραβήξουν τους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές προς τον στόχο της ανόδου αλλά και της ανάδειξης παικτών για τις επόμενες χρονιές. Ωστε στις υψηλότερες κατηγορίες να μη χρειαστεί πράγματι να αλλάξει όλη η ομάδα, αλλά να έχει μια σοβαρή μαγιά δικών της παικτών…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων