Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Το No Time To Die της Billie Eilish απέκτησε videoclip

Το μελαγχολικό και ενδεχομένως εθιστικό τραγούδι της Billie Eilish για το No Time To Die απέκτησε βίντεο. Ο σκηνοθέτης, Daniel Kleinman, που από το 1995 κρύβεται πίσω από τους τίτλους των Bond ταινιών, φαίνεται πως το μόνο που ήθελε από την Eilish για τις ανάγκες του κλιπ ήταν α αγκαλιάζει το μικρόφωνο και να ερμηνεύει το ομότιτλο τραγούδι με τον πιο minimal τρόπο και στην πιο ασπρόμαυρη δυνατή έκδοση.

Στο βίντεο, όσο η Eilish ερμηνεύει την παραίτησή της από έναν έρωτα που δεν αξίζει πια τα δάκρυά της, γιατί απλά δεν έχει χρόνο να πεθάνει, αυτοκίνητα εκτροχιάζονται, πλοία ανατινάζονται, μηχανές αψηφούν κάθε νόμο της φυσικής και ο Bond έχει τρυφερές στιγμές με femme-fatales που ενίοτε δακρύζουν.

Η Eilish έγραψε το κομμάτι σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό της σύζυγο και μεγάλο της αδερφό, Finneas. Η ίδια είχε δηλώσει παλιότερα πως το να προσφέρει η ίδια το theme song της επόμενης 007 ταινίας ήταν κάτι που με τον αδερφό της θεωρούσαν σχεδόν τρελό, αλλά “dope”. Κι όμως η ευκαιρία ήρθε στη ζωή της και σήμερα έχουμε να λέμε πως η πιο ιδιαίτερη φωνή της σύγχρονης ποπ θα συνοδεύει τις κινήσεις του πιο διαχρονικού κοστουμιού του κινηματογράφου.

Source: Playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων