Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Το παίρνει πίσω ο Δένδιας για τα στεγαστικά: Μια πρόταση έκανα…

Αλλά αν παρέμενε Υπουργός την ίδια πρόταση θα κατέθετε στη Βουλή!

Πρόταση και όχι τελική ρύθμιση για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια είπε τελικά πως έκανε ο Νίκος Δένδιας πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο Ανάπτυξης και μετακινηθεί στο Εθνικής Άμυνας.

Το τελικό σχέδιο δεν είναι ακόμα έτοιμο, αλλά ο Δένδιας θέλησε να εμφανιστεί στον κόσμο ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που θα τους ..ελαφρύνει με τα δάνεια. Χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συνεννόηση (τράπεζες και κόμματα) πέταξε την πρόταση για τα στεγαστικά.

«Τα στεγαστικά δάνεια είναι κοντά στα 27 δισ. ευρώ. Εκεί, είχε αρχίσει μια εργασία και είχαν γίνει κάποιες άτυπες επαφές με τις συστημικές τράπεζες. Με δύο από αυτές. Δεν είχε γίνει ακόμη επαφή με τις άλλες και κατά την άποψή μου στο τέλος θα συμφωνήσουν όλες, όπως έγινε και με τα επιχειρηματικά δάνεια» συμπλήρωσε.
Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στον Σκάι, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε τα όσα αποκάλυψε τη Δευτέρα, ο Νίκος Δένδιας «προσωπικές απόψεις».

Αν και ο Δένδιας είπε κάτι ακόμα: «Αλίμονό μου αν για κάθε θέμα στο οποίο εκφράζω άποψη πρέπει να προσυνεννοούμαι με το ΠΑΣΟΚ»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων