Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στα αγγλικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με αγγλικούς υπότιτλους ανάρτησε την Τετάρτη στο Διαδίκτυο ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Μέσω Twitter ο κ. Τσίπρας είπε ότι το βίντεο έγινε και στην αγγλική γλώσσα για όλους τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους φίλους του από όλο τον κόσμο στέλνοντας το μήνυμα ότι «η ελπίδα έρχεται»

«Για τους υποστηρικτές μας και τους φίλους μας από όλο τον κόσμο: Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία: Η ελπίδα έρχεται», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως το σποτάκι περιλαμβάνει αποκλειστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος και βασίζεται σε τέσσερα σημεία. 

Το πρώτο που αναφέρεται είναι το «δίλημμα» του λαού: μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, υποταγή ή σκληρή διαπραγμάτευση, λιτότητα ή ανάπτυξη είναι τα ερωτήματα που θέτει ο Τσίπρας. Στη συνέχεια δεσμεύεται ότι από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης του δεν θα υπάρξει πολίτης που να υποφέρει από κρύο, από έλλειψη ρεύματος και δε θα έχει ένα πιάτο φαΐ. Ο τρίτος πυλώνας που αναφέρει το σποτάκι από την ομιλία του Τσίπρα είναι ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί στις τράπεζες να ακουμπήσουν την πρώτη κατοικία της μεσαίας τάξης και του εργαζόμενου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων