Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, 2022

Το προφυλακτικό που θα κάνει πάταγο – Μετράει τα πάντα!

Tο «δαχτυλίδι» i.Con είναι ίσως «το πρώτο έξυπνο προφυλακτικό στον κόσμο», όπως ισχυρίζεται η εταιρεία που το κατασκεύασε.

Εφαρμόζεται στη βάση των προφυλακτικών και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι το προφυλακτικό θα παραμείνει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ.

Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των νανοτσίπ, φέρει μικροσκοπικούς αισθητήρες και έχει ενσωματωμένη μικροσκοπική κεραία για σύνδεση bluetooth. Είναι επίσης αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Η μπαταρία του επαναφορτίζεται μέσω μικρού μεγέθους θύρας usb, με τη διάρκειά της να φτάνει τις 8 ώρες συνεχούς χρήσης.

Οι τεχνολογικές προδιαγραφές του i.Con, όπως αναφέρει η ”Espresso”, που επιτρέπουν να καταγράψει πόσες θερμίδες καταναλώνονται κατά την ερωτική συνεύρεση, τη διάρκειά της, τον αριθμό των διεισδύσεων, τη μέση ταχύτητα διείσδυσης, τη θερμοκρασία του δέρματος και τις στάσεις του σεξ.

Αφού το «σεξόμετρο» απομνημονεύσει τις πληροφορίες, τις μεταβιβάζει μέσω bluetooth στο κινητό τηλέφωνο. Ο χρήστης δεν έχει παρά να ανοίξει την αντίστοιχη εφαρμογή για να τις διαβάσει. Αφού τις μελετήσει, μπορεί να τις διαγράψει αμέσως ή να τις μοιραστεί ανωνύμως με τους άλλους χρήστες της εφαρμογής, συγκρίνοντας τις επιδόσεις του με τις δικές τους. Οι πιο θαρραλέοι έχουν τη δυνατότητα να τις δημοσιοποιήσουν με το ονοματεπώνυμό τους!

Το i.Con δημιούργησε η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πώλησης προφυλακτικών της Βρετανίας, British Condoms. Απευθύνθηκε σε πάνω από 40 ειδικούς στην τεχνολογία, οι οποίοι εργάστηκαν για περίπου τρία χρόνια. Το «έξυπνο» δαχτυλίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2017, μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης των δοκιμών, με την τιμή του να υπολογίζεται στα 70 ευρώ περίπου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων