Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Το σεξ της Κυριακής είναι η ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο της εβδομάδας

Τα κορίτσια που χρησιμοποιούν τα dating apps αγαπούν να τα μισούν. Αλλά δεν έχουν καταφέρει να τα βγάλουν δια παντός από τη ζωή τους. Εννοείται, θέλουν να τσεκάρουν -όποτε βαριούνται ή δεν γίνεται χαμός στο γραφείο- τι παίζει. Φυσικά απολαμβάνουν τα τσατ αλλά στο τέλος της ημέρας δεν παίρνουν το πρωινό τους μαζί με τον τύπο που ανταλλάζουν μηνύματα (δεν περνούν ούτε το βράδυ τους παρέα). Αυτά τις καθημερινές, γιατί τις Κυριακές οι όροι του παιχνιδιού αλλάζουν. Μια ανεξέλεγκτη φυσική ορμή τις ωθεί να ξεκινήσουν σοβαρή δουλίτσα με τα swipe αριστερά και δεξιά. Γιατί οι Κυριακές είναι σέξι ημέρες.

Στις αγγλοσαξωνικές χώρες έχουν εισάγει το νεολογισμό “Horny Sundays” για να περιγράψουν το φαινόμενο αυτό. Γιατί τα στατιστικά δείχνουν ότι θέλουμε να κάνουμε σεξ την Κυριακή; Κάποιοι γιατί βαριούνται, άλλοι επειδή επιτέλους χαλάρωσαν και κούλαρε η φάση τους. Είναι κάποιοι που μισούν τις Κυριακές γιατί σηματοδοτούν το τέλος του σαββατοκύριακου που κάνουν σεξ για να τους φτιάξει το κέφι και τη διάθεση. Άλλα το θεωρούν παράδοση. Υπάρχουν άπειρες επιστημονικές έρευνες που τεκμηριώνουν το γεγονός ότι οι άνθρωποι ξυπνάνε την Κυριακή και κάνουν σεξ.

Γιατί τις Δευτέρες σέρνεσαι, Τρίτη –Τετάρτη θα έχεις δουλειά στο γραφείο και φίλους, γυμναστήρια, γιατρούς οπότε μένουν οι τέσσερις μέρες της εβδομάδας για την λοιπή ψυχαγωγία. Ωστόσο, η Τετάρτη είναι η μέρα που ονομάζεται “hump day”, θέλεις μια ανακούφιση για να σε βγάλει μέχρι την Παρασκευή. Γιατί το σεξ είναι αγχολυτικό.

Είναι σαν την τελευταία βουτιά χωρίς μαγιό πριν επιβιβαστείς στο πλοίο της επιστροφής.
Φυσικά οι Παρασκευές είναι σέξι ημέρες, έχουν το αργυρό μετάλλιο. Κρύβουν την υπόσχεση για ένα ερωτικό σαββατοκύριακο. Υπάρχουν και οι φανατικοί οπαδοί της Πέμπτης, είναι συνήθως οι ελιτιστές που δεν βγαίνουν το Σάββατο, αυτές είναι οι γνωστές “Thirsty Thursday”. Για τους μύστες.

Οι υποστηρικτές του Σαββάτου είναι ξεκάθαρα οι νικητές για ευνόητους λόγους. Όλοι ξέρουμε ότι το άγχος της δουλειάς και η κούραση σκοτώνουν τη λίμπιντο. Μετά από δέκα ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή ή σε ένα εργοστάσιο ποιος άνθρωπος έχει όρεξη για σεξ;

Οι Κυριακές μπορεί να είναι πίσω από τις Παρασκευές και το Σάββατο, άλλα έχουν υπαρξιακό νόημα οι οργασμοί της τελευταίας μέρας της εβδομάδας. Είσαι άνετος με φόρμες ή πιτζάμες, έχεις περάσει καλά το προηγούμενο βράδυ με φίλους σε μπαρ ή εστιατόρια και ψάχνεις ένα παυσίλυπο πριν ξεκινήσει η εξοντωτική επαναληπτικότητα της ζωής σου. Το σεξ της Κυριακής νοηματοδοτεί τις 40 ώρες (καλά, σχεδόν 50 αν υπολογίσεις κα τα email από το σπίτι) στο γραφείο. Η επιθυμία σου είναι η τρανή απόδειξη ότι είσαι ακόμη νέος, δεν σε έχει καταπιεί το σύστημα, ενθουσιάζεσαι ακόμη με απλά πράγματα. Το σεξ της Κυριακής είναι η ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο της εβδομάδας. Είναι σαν την τελευταία βουτιά χωρίς μαγιό πριν επιβιβαστείς στο πλοίο της επιστροφής.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων