Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Το «σιρόπι βιασμού» διακινείται και στην Ελλάδα!

Άχρωμο, άοσμο, αόρατο, αλλά και πολύ επικίνδυνο! Με λίγα λόγια «σιρόπι βιασμού»! Tο πρώτο κρούσμα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου συνελήφθη 27χρονος που είχε στην κατοχή του το σκεύασμα.

Τον φόβο και τον τρόμο έχουν προκαλέσει ναρκωτικά νέας γενιάς, που κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα και στοχεύουν κυρίως στις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο της αστυνομίας, στην κατοχή ενός 27χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα γυάλινο φιαλίδιο που περιείχε ποσότητα υγρής ναρκωτικής ουσίας (GBL) συνολικού βάρους 80 γραμμαρίων καθώς και ένα μικρο δέμα χασίς βάρους 0,4 γραμμαρίων.

Το συγκεκριμένο σκεύασμα κάνει κυριολεκτικά…θραύση στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Αυστραλία και διακινείται και online.

Πρόκειται για μια νέα εξελιγμένη ουσία σε υγρή μορφή, η οποία προκαλεί απώλεια μνήμης, μείωση των αντιστάσεων και όχι μόνο διευκολύνουν το «έργο» των βιαστών, αλλά τους βοηθούν να γλιτώσουν και τη σύλληψη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν μέσω εργαστηριακών εξετάσεων, επειδή αποβάλλονται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό.

Τι είναι όμως το σιρόπι του βιασμού; Το «σιρόπι του βιασμού» ανήκει στα ναρκωτικά νέας γενιάς που είναι πολύ επικίνδυνα, όπως το sisha το οποίο περιέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και είναι γνωστό ως «η κόκα των φτωχών».

Έχει σαν βάση την ουσία GHB και αναμιγνύεται και με άλλες συνθετικές ουσίες. Το ναρκωτικό αυτό είναι άχρωμο, άοσμο και άρα αόρατο όταν πέσει στο ποτό. Είναι συνεπώς μη ανιχνεύσιμο από τις ανυποψίαστες γυναίκες που μπορούν να πέσουν θύματα βιασμού.

Προσοχή λοιπόν!! 1000 φορές προσοχή γιατί το τέρας έχει πια πολλαπλά κεφάλια!!!

Προσοχή!!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img