Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Το σόου του Οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο [vid]

Το σόου του Οίκου Dior ξεκίνησε με τη γνωστή μουσικό της indie rock, Ιωάννα Γκίκα, να περπατά στις κερκίδες του σταδίου.

Καθώς μια πολυμελής ορχήστρα άρχισε να φωτίζεται, η ερμηνεύτρια έκανε τη δική της πασαρέλα και δέσμες φωτός δημιουργούσαν τη δική τους ατμόσφαιρα.

Λίγες στιγμές μετά, η Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου άνοιξε το σόου Dior, με τα υπόλοιπα μοντέλα να ακολουθούν και να περπατούν στο catwalk. Το λευκό, το μπλε και το μαύρο κυριαρχούσε στη χρωματική παλέτα της Dior Cruise 2022.

Αέρινα φορέματα και παντελόνες αλλά και athlesuire δημιουργήθηκαν για τη συλλογή, η οποία αποτυπώνει το όραμα της creative director του Οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι κάθε κομμάτι δημιουργεί την αίσθηση ελευθερίας. Γι’ αυτό, άλλωστε, και το σόου πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο, έναν χώρο που, σύμφωνα με τη σχεδιάστρια, «έχει μια αίσθηση ελευθερίας, την οποία νιώθεις αμέσως μόλις το αντικρίζεις».

Το σόου έκλεισε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα-κύκνο, το οποίο στο catwalk συνόδευσε μουσικά το τραγούδι The Swan και η γιορτή ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα.

Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος μόδας του Dior συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων