Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Το συγκινητικό μήνυμα 22χρονης από τη Θεσσαλονίκη για την υγεία της

Μια 22χρονη Θεσσαλονικιά έστειλε μέσω των social media μήνυμα αισιοδοξίας για την κατάσταση της υγείας της. Συγκλονίζει και μοιράζει απλόχερα χαμόγελα και κουράγιο σε όσους αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια καθημερινά.

Παραθέτουμε παρακάτω αυτούσιο το μήνυμά της:

“Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι 22 ετών από Θεσσαλονίκη και έχει 10 μήνες που παλεύω με αυτή την ασθένεια. Ευελπιστώ την προηγούμενη εβδομάδα η θεραπεία που έκανα να ήταν και η τελευταία.

Έκανα λαικ στη σελίδα γιατί θέλω να βλέπω δυνατούς ανθρώπους που δεν ντρέπονται γι αυτό που έχουν και ανθρώπους που δεν είχαν δυναμισμό και τον απέκτησαν μέσω αυτής!!! Επίσης το να μην έχει κάποιος μαλλιά αυτό δεν τον κάνει άσχημο ή αντιπαθή…αντιθέτως άσχημος (εσωτερικά) και αντιπαθέστατος είναι αυτός που θα κοιτάξει επίμονα,ένας που θα σχολιάσει με άσχημη κριτική και κάποιος που θα γελάσει. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι..Εκτός από τους άγνωστους τυχαίνει και στο οικογενειακό μου περιβάλλον να ντρέπονται για μένα και να με κρίνουν που δεν φοράω περούκα.Τι να πει κανείς…παλιά και άγουρα μυαλά.

HTML tutorial

Εύχομαι σε όλους ότι έχετε,να περάσει σύντομα με δύναμη,αισιοδοξία και υπομονή..εγώ με αυτές τις τρείς αρετές έφτασα μεχρι εδώ και συνεχίζω!!!!

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία σας στέλνω τα φιλιά μου!!! Βέβαια μπορεί να μη γνωριζόμαστε (κάτι που θα ήθελα πολύ να γίνει) αλλά οταν ξέρεις ότι άνθρωποι εχουν βιώσει ότι κι εσύ άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο…εγώ τουλάχιστον νιώθω ότι σας ξέρω ήδη!!!”

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων