Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Βασίλη Ζήση

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ζήση δημοσιογράφο, ιδρυτή του Antinews είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας συγγενείς και φίλοι καθώς και μέλη του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που πήγαν στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, ήταν ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, οι συνεργάτες του κ.κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιώργος Μουρούτης -που γνωρίζονταν από παλιά- η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην υπουργός κ. Γιάννης Μιχελάκης και πολλοί δημοσιογράφοι με τους οποίους είχε συνεργαστεί στην μακρά πορεία του στα ΜΜΕ.

Ο Βασίλης Ζήσης έφυγε από την ζωή το βράδυ της Παρασκευής μετά από δύο χρόνια μάχης με τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών.

Ο Βασίλης Ζήσης διέγραψε μία πορεία 30 ετών στην δημοσιογραφία, δουλεύοντας κατά καιρούς στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Γνώμη, Απογευματινή, Έθνος, καθώς επίσης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο περιοδικό ΤΝΤ σαν εκδότης και στο αγαπημένο του περιοδικό, Αντί, στο οποίο έμεινε μέχρι το τελευταίο του τεύχος δίπλα στον Χρήστο Παπουτσάκη.

Ο Βασίλης Ζήσης έμεινε όρθιος μέχρι τον θάνατό του από το τελευταίο του δημοσιογραφικό μετερίζι και προσωπικό του δημιούργημα το Antinews.gr.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων