Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Νίκου Μιχαλολιάκου

Σε αναστολή έθεσε, το βράδυ της Παρασκευής, το Twitter τον λογαριασμό του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά τις αλλεπάλληλες αναρτήσεις του με φασιστικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.

Ο λογαριασμός του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέβηκε, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς παραβίαζε τους κανόνες λειτουργίας του κοινωνικού δικτύου.

«Τo Τwitter θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του Twitter» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, αλλά και τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, και εν αναμονή της απόφασης για τις ποινές, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έδειξε αμετανόητος για τις ιδέες του, ανεβάζοντας αναρτήσεις φασιστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.

Όσον αφορά τη δικαστική διαδικασία, ο Ν. Μιχαλολιάκος ζήτησε να αναγνωριστούν ελαφρυντικά μέσω του δικηγόρου του. Πρόκειται γι’ αυτά του σύννομου βίου του, της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

Σήμερα o συνήγορός του στράφηκε κατά των χιλιάδων πολιτών που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο την Τετάρτη το πρωί, κάνοντας λόγο για «ξυπόλητους Έλληνες που βρέθηκαν έξω και φωνάζανε».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων