Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Το «χούφτωμα» του ποδηλάτη!

Την περασμένη Κυριακή έγινε στο Βέλγιο ο αγώνας ποδηλασίας “Γύρος της Φλάνδρας”, ένας από τους κλασσικούς Ευρωπαϊκούς αγώνες της Άνοιξης. Νικητής ο μεγάλος ελβετός αθλητής Φαμπιαν Κανσελλάρα, ο οποίος φαίνεται ότι επανήλθε πλήρως μετά το ατύχημα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Τα φώτα της δημοσιότητας όμως έκλεψε ο δεύτερος νικητής, Σλοβάκος Πήτερ Σάγκαν. Aπαθανατίστηκε να χουφτώνει την κοπέλα την ώρα που εκείνη ποζάρει αγκαλιάζοντάς τον νικητή Ελβετό Φαμπιάν Κανσελάρα για αναμνηστική φωτογραφία… Η φωτογραφία όπως ήταν φυσικό κάνει το γύρο του κόσμου για όλους τους λάθος λόγους σε σχέση με τις προθέσεις των διοργανωτών.

Όπως είπε και ο συναθλητής του Μαϊκλ Χατσινσον αργότερα, “είναι κρίμα ο Σάγκαν να έχει τόσο μεγάλη κλάση στο ποδήλατο, αλλά τόσο μικρή κάτω από αυτό”.

Αυτή του η πράξη μάλιστα πυροδότησε και μεγάλες συζητήσεις στο χώρο της ποδηλασίας, αν είναι καιρός πλέον να σταματήσει το έθιμο με τα μοντέλα στο βάθρο να φιλούν τους νικητές.

Η 25χρονη ξανθιά καλλονή που ακούει στο όνομα Μάγια Λέιε και είναι γραμματέας στο επάγγελμα, δήλωσε έξαλλη με την ενέργεια του 23χρονου επαγγελματία αθλητή:
«Ήταν ανάρμοστο» δήλωσε. «Ένιωσα το χέρι του και ήθελα να γυρίσω και να του αστράψω ένα χαστούκι. Τελικά δεν το έκανα, γιατί θα το έβλεπαν εκατομμύρια άνθρωποι. Μου ήταν προτιμότερο, να φερθώ επαγγελματικά. Δεν μίλησα μαζί του, όμως το βλέμμα μου του έλεγε, ότι δεν επιτρέπεται να κάνεις κάτι τέτοιο».

Ο Σλοβάκος ζήτησε αργότερα συγνώμη με ένα βιντεομήνυμα προς την ξανθιά κοπέλα. Ο ποδηλάτης είχε προκαλέσει ανάλογα σχόλια και το 2012, στον Γύρο της Γαλλίας, όταν τον πλησίασε μία γυναίκα για αυτόγραφο σε ένα πλακάτ και αυτός προτίμησε να υπογράψει στο… ντεκολτέ της! Έχει θέμα ο Πήτερ…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων