Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Τομ Κρουζ: «Σπάει» και το τελευταίο σύνορο γυρνώντας ταινία στο διάστημα

Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται να σπάσει και το τελευταίο σύνορο. Θα γίνει ο πρώτος ηθοποιός που γυρίζει ταινία στο διάστημα. Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο για την ανθρωπότητα.

Όσο ο υπόλοιπος κόσμος ήταν στην καραντίνα, ο Τομ Κρουζ ετοίμαζε ένα ταξίδι. Τον Μάη το Deadline σόκαρε τα πλήθη με την είδηση ότι ο Τομ Κρουζ ετοιμάζει πρότζεκτ με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της SpaceX, Έλον Μασκ, και με τη NASA, που θα γυριστεί απευθείας στο διάστημα. Τι φάση;

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Νταγκ Λάιμαν των “Bourne Identity” και “Mr. & Mrs. Smith” και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Deadline, ήταν εκείνος που έδωσε την ιδέα στον Κρουζ για ένα τέτοιο πρότζεκτ. Κανένα Mission Impossible.

Είναι γνωστό ότι ο Τομ Κρουζ δεν διστάζει να δοκιμάσει τα πάντα για να βγει μια σκηνή ρεαλιστική. Για τις ανάγκες της ταινίας “Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση” έσπασε τον αστράγαλο του επιχειρώντας άλμα από μία στέγη στην άλλη. Τόλμησε να κρεμαστεί από αεροπλάνο την ώρα της απογείωσης, από τον 123ο όροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι.

H NASA, με ένα μάλλον απρόσμενο tweet, επιβεβαίωσε την είδηση, πριν μερικούς μήνες. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο tweet “ο πρωταγωνιστής του Mission: Impossible θέλει να κάνει ταινία πάνω από τα σύννεφα. Στη NASA είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τον Τομ Κρουζ για μια ταινία στον διεθνή διαστημικό σταθμό. Είναι ανάγκη τα δημοφιλή μέσα να εμπνεύσουν τη νέα γενιά των μηχανικών και των επιστημόνων ώστε να κάνουν πραγματικοτητα τα φιλόδοξα σχέδια της NASA”. Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση της NASA στο Twitter απάντησε και ο Έλον Μασκ γράφοντας ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων