Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Τον Έβρο επισκέπτεται σήμερα ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Τη Θράκη επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου, στις 11:40, θα επισκεφθεί τον μεθοριακό σταθμό στους Κήπους του Έβρου, όπου θα συναντηθεί με στελέχη της FRONTEX και θα πάρει μέρος σε περιπολία της στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Στις 14:00 θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που αποτελεί κέντρο αναφοράς για τον κορονοϊό.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου στις 19:15 θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο και στις 19:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Αύριο, Σάββατο 5 Ιουνίου, στις 9:30, ο κ. Σχοινάς θα παραστεί στα εγκαίνια του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ενημέρωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής και στις 10:15 θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, όπου θα ανακηρυχθεί επίτιμο μέλος.

Αμέσως μετά θα μεταβεί στην Ξάνθη και θα επισκεφθεί το σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα χρόνια του ο Μάνος Χατζιδάκις, το οποίο λειτουργεί ως πολυχώρος Τέχνης. Εκεί θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Ξάνθης, Πεντελεήμονα, τον τοποτηρητή της Μουφτείας, Μπιλάλ Καρά Χαλίλ και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, χριστιανούς και μουσουλμάνους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων