Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

«Τρέμουν» για τον Τζιμπούρ

Η αναγκαστική παραχώρηση του Τοροσίδη στη Ρόμα έχει φέρει τον Ολυμπιακό σε δύσκολη διαπραγματευτική θέση όσον αφορά στην υπόθεση Τζιμπούρ.

Ο Μαρινάκης ξέρει ότι αν μετά τον αρχηγό της ομάδας χάσει και τον πρώτο σκόρερ της, τότε οι αντιδράσεις από τον κόσμο θα είναι ίσως για πρώτη φορά εκτός ελέγχου.

Ο Τζιμπούρ ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό προ μηνός, αφού η πρόταση που είχε δεχτεί τον κάλυπτε. Στην Ελλάδα περνάει βασιλικά, έχει και νέο αμόρε, δεν θέλει να φύγει.

Ξέροντας, όμως, ότι αυτό το συμβόλαιο θα είναι η τελευταία ευκαιρία της καριέρας του να βγάλει πολλά χρήματα, δικαιολογημένα είναι σε πειρασμό όταν ακούει τον μάνατζέρ του ότι μπορεί να του εξασφαλίσει σχεδόν 2 εκ ευρώ από την Ευρώπη, την Τουρκία ή το Κατάρ. Και το έχει πει ξεκάθαρα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, με τον οποίο εξακολουθεί να έχει σχέση εκτίμησης και να μιλούν ανοιχτά.

Λίγο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα γίνει η καθοριστική συνάντηση με τον Αλγερινό ατζέντη που έχει «σκληρή» φήμη και πελάτες όλους τους πρωτοκλασάτους Αφρικανούς.

Τα παζάρια αναμένονται σκληρά, αλλά ο Ολυμπιακός βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί αφού από τη μια πρέπει να «ξηλωθεί» για να κρατήσει τον παίκτη, από την άλλη θέλει να κρατήσει όσο το δυνατόν χαμηλότερα τον οικονομικό πήχη.

Το να πάει να πουλήσει και τον Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός (με την επιχειρηματική λογική να μην τον χάσει τσάμπα το καλοκαίρι) δεν είναι πια καθόλου εύκολο.

Όπως επίσης δεν θα έχει πια πειθώ στην κόκκινη εξέδρα η επωδός «το μοναστήρι ας είναι καλά» που έχει εφαρμοστεί στις πωλήσεις Μιραλάς, Τοροσίδη.

Ζόρια (που έφεραν και την πρόωρη ανανέωση στον Μήτρογλου)…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων