Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

«Τρία βήματα προς το επάγγελμα που σου ταιριάζει» από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΠΑΜΑΚ

Τα ενδεδειγμένα βήματα που θα πρέπει να κάνει κάθε νέος που σχεδιάζει το προσωπικό του πλάνο καριέρας θα προτείνουν τρία στελέχη επιλογής και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, σε αντίστοιχα τρία εξ αποστάσεως σεμινάρια, που διοργανώνει κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το πρώτο webinar διοργανώνεται την Πέμπτη 3/12, με θέμα «Επαγγελματική Δικτύωση: Βάλε σήμερα τις βάσεις για την καριέρα σου» και εισηγητή τον Θεόδωρο Παναγιωτόπουλο, σύμβουλο Ανθρώπινου Δυναμικού, ιδρυτή της HUMAN VALUE. Ακολουθεί στις 8/12 το webinar με τίτλο «Βιογραφικό Σημείωμα: το διαβατήριό σας για να κερδίσετε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει και ο ρόλος της Συνοδευτικής Επιστολής», με εισηγήτρια την Αλεξία Φουκίδου, διευθύντρια Περιφερειακής Δράσης Skywalker. Ο κύκλος των webinars ολοκληρώνεται στις 19/12, με θέμα «Σήμερα ένα μόνο πράγμα είναι σίγουρο: ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο! Προετοιμαστείτε σωστά» και εισηγητή τον Δημήτρη Μεγρέμη, HRD Senior Specialist/Διεύθυνση Business Partner Operations (BPO) Ομίλου ΟΤΕ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Γραφείο Διασύνδεσης έχοντας προσαρμοστεί στις συνθήκες της πανδημίας, συνεχίζει να παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας στους φοιτητές και νέους αποφοίτους του ιδρύματος, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών ευρείας χρήσης», με στόχο να συνεχίσει να ενθαρρύνει όσους τώρα ετοιμάζονται να εισέλθουν στην αγορά εργασίας, να προετοιμαστούν σωστά για τη μετάβαση από το ακαδημαϊκό στο επαγγελματικό περιβάλλον.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων