Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Τριήμερο φεστιβάλ Acoustic Jazz

Τριήμερο «Acoustic Jazz Festival» πραγματοποιείται στα Εξάρχεια στο Zp87, Ζωοδόχου Πηγής 87, από την Πέμπτη 16 Μαΐου έως το Σάββατο 18, κάθε βράδυ στις 20.30’ , με ελεύθερο αντίτιμο αντί εισιτηρίου. Tο Ζπ87 δημιουργήθηκε πριν από ένα περίπου χρόνο από μια ομάδα καλλιτεχνών που θέλησαν να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με το κοινό δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ελεύθερη και πειραματική έκφραση μέσα από όλο το φάσμα των τεχνών. Θα εμφανισθούν unplugged, δέκα από τα αξιολογότερα σχήματα της jazz ελληνικής σκηνής.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ αρχίζει Πέμπτη 16 Μαΐου (Wonder-fall Quartet, Harris Lamprakis Quartet, Karolos Mavrogenis Trio και Μάριος Στρόφαλης & Κυριάκος Γκουβέντας). Την Παρασκευή 17 Μαΐου ( Yiannis Papadopoulos Triο, Anamateur feat. Priamos Morakis, Kassetas-Spanos Group) και Σάββατο 18 (Michalis Katachanas Quartet, Butterfly Effect, Yiorgos Psihoyios Trio in Paris).

Σε καιρούς κρίσης και παρακμής , τέτοιες πρωτοβουλίες τέχνης και πολιτισμού λειτουργούν σαν πνευματικό αντίβαρο και δημιουργούν την ελπίδα πως μπορούμε και διαφορετικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων