Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Tσαβούσογλου: Τεμάχισαν τον Κασόγκι, μέσα σε 7 λεπτά, ακούγοντας μουσική και το διασκέδαζαν

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου αποκάλυψε ότι έχει ακούσει όλα τα σχετικά ηχητικά ντοκουμέντα και ότι ο Κασόγκι δολοφονήθηκε μέσα σε επτά λεπτά.

Ο Τσαβούσογλου δήλωσε: «Οι δολοφόνοι του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι είχαν εντολή να ακούν μουσική, ενώ τον τεμάχιζαν, ενώ ένας από αυτούς δήλωσε πως το διασκέδαζε» επικαλούμενος ένα ηχητικό ντοκουμέντο που άκουσε από την ανατριχιαστική δολοφονία.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως το ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες είχαν γίνει γνωστές για το θάνατο του Τζαμάλ Κασόγκι στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

«Το άκουσα, Θανατώθηκε μέσα σε επτά λεπτά. Ήταν ένας φόνος εκ προμελέτης», είπε ο Τσαβούσογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Suddeutsche Zeitung.

Ο Τσαβούσογλου περιέγραψε πως άκουσε στο ηχητικό ντοκουμέντο έναν γιατρό να απευθύνεται στους δολοφόνους του Κασόγκι και να τους προτρέπει να ακούν μουσική, κατά τη διάρκεια που τεμάχιζαν τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο. Ο ένας από αυτούς μάλιστα, ακούγεται να λέει πως του αρέσει να τεμαχίζει ανθρώπους. «Είναι αηδιαστικό», είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων