Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τσιάρτας: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ, δεν δέχομαι την πρόταση για να μη διχάσω τον κόσμο»

Μετά την κατακραυγή οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και μη, ο Βασίλης Τσιάρτας ανακοίνωσε πως δεν θα αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης να αναλάβει την Β΄ομάδα.

Η απόφαση της διοίκησης να προσλάβει το παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στην τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας προκάλεσε χθες την οργισμένη αντίδραση της Original 21 που ζήτησε από την ΠΑΕ να αποσύρει την πρόταση, χαρακτηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή «σκουπίδι».

Τον Οκτώβριο του 2017, ο Βασίλης Τσιάρτας είχε προκαλέσει αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μετά την ανάρτηση ομοφοβικού-τρανσφοβικού σχολίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο σχόλιο κατέκρινε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη, παραλληλίζοντας τον αυτοπροσδιορισμό φύλου με την παιδεραστία. Τον ίδιο μήνα, είχε δεχτεί μήνυση από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», έγραψε στο Facebook.

«Δηλώνουμε με εκκωφαντικό τρόπο και τόνο την αντίθεσή μας στην πρόσληψη αυτού του σκουπιδιού στην ΑΕΚ και το λέμε από τώρα με κάθε τρόπο ότι δεν είναι αποδεκτός αναμεσά μας. Γιατί ο τοίχος λέει: «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ», έγραφαν χθες οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων